some say love?


Saker jag inte ska göra när jag är arg:

1. Köra bil ( det är tur att jag inte har så snabb och stark bil)
2. Träffa den jag är arg på
3. Ha något känsligt eller någonting som kan gå sönder i närheten
4. Prata med någon överhuvudtaget´


Hej. Med mig är allt bara bra. Ligger här i min säng och ska sova jätte länge imorgon eftersom jag är ledig. Har inte blivit så mycket sova denna helg för jag har börjat jobba så tidigt på morgonen. Imorse var jag tvungen att åka sju ifrån Råby för att hinna hem och byta kläder. Gick dock hem en timme tidigare än vad jag skulle för min hjälp behövdes inte.
Nörd som man är spelade jag guitar hero en stund innan jag åkte en sväng till stan.

Enorm huvudvärk, och kommer förmodligen ha det enda tills på onsdag. Och ont i magen så förbered er på en gnällig denise fram till onsdag. Och förhoppningsvis inte längre. Men jag ska nog komma på något sätt att underhålla mig på.
Och skulle så gärna vilja sätta mig i bilen och åka upp till pappa i dalarna. Bara glömma allting för en sekund eller två.

Annars denna vecka består av mesta dels fika i skolan. Studentmössprovning, tidiga dagar och på torsdag bjuder Tellus på studentfest ! Får hoppas att minnet är bättre efter denna :)

Nu blir det sängdags för mig, ha ett bra liv.


Tittut



En viktig sak: - Jag är inte dum!

Jag har nog aldrig älskat och hatat mitt liv så mycket som jag gör nu. Samtidigt som jag går på moln ligger jag och kryper långt ner i marken. Och vissa saker gör det ju inte lättare. När det bara är vi två känns allt så bra, trots att vi bråkat en hel del på sista tiden. Men du får mig ju att le, skratta, gråta, förbannad, lugn, trygg, ledsen, besviken på samma gång. Jag vet, ingen förtjänar att bli behandlad på det sättet. Jag är helt enkelt för snäll men jag är inte dum.
Jag vet vad jag känner och vad du känner




RSS 2.0