Ibland har jag tråkigt va sakta tiden går..

Ännu en sån där arbetslösdag.. Har hunnit lämnat in bilen på förbestikning 7 imorse, gått i taket i lägenheten innan mamma och dessan räddade mig så vi åkte och fikade på birgers. Jag köpte en kalender men visade sig att det börjar gälla i december så kunde ändå inte använda den :/
 Var och hämtade bilen vid 16 och visade sig att jag lika gärna kunde skrota den, så mycket fel var det på den.. Men han tyckte jag skulle besikta den i alla fall, det vill säga, skrota..

Men i varje fall fick jag ett brev om anställningsintervju på resturangen på Skavsta flygplats! Det är iförsig bara som extrapersonal men det är 100 ggr bättre än ingenting alls. DÅ BLEV JAG GLAD!! :D

Om en stund ska jag gå på spinning på stenkulla 60 minuter, Hur ska jag orka? Men det är väl sånt man får göra när man inte har något liv ;)
Nu ska jag nog försöka läsa min älskade twilight och åka och handla förresten.. :/

PUSS PÅ MIG ;)


Jag har det bra idag

Här sitter jag ensam en onsdagskväll och lyssnar på lilla melodifestivalen 2009. Har redan mina favoriter! Ulrik - en vanlig dag. Fy fan va han är duktig, älskar hans röst! Sen Rebecca - Skaffa en annan tjej.. Haha vad töntig jag är! Har varit på stan idag tillsammans med Linnea. Jag har köpt twilight boken med orginalspråket  och en mascara =) Nu jävlar ska jag börja läsa, har ju fan ingenting att göra om dagarna och det suger..

Imorgon ska jag klockan 7 på morgonen ska jag lämnna in min kära bil till bilcenter för en förbesikting.. 1000 spänn på att de kommer säga något om avgassystemet :/ Vore ju super kul och köpa ett nytt....
Sen nästa vecka blir det den riktiga besiktningen.. WOOOW!

..kom nu då!

Is it worth the pain?

Hello duudes!
Äntligen hemma efter en dag på jobbet.......
Var inne på tatueringsstudion i oxelösund och visade upp tatueringen jag ville ha och undrade hur mycket den skulle kosta osv.. Första tiden dom hade var i januari! Benny har en tid den 13 november som han inte ska ha så tror att jag kanske kan få den :)

Woho. På freedag kommer min älskling Josefine till nyköping.. Då ska vi parta, som hon sa -"fulla som kastruller!"
Det kommer bli riktigt kul,  har man någonting att längta efter hela veckan ! =)
Har även beställt en ny klänning och färgade linser! Hur bra kan det bli?!

Det borde vara bättre program på måndagarna! Nu måste jag laga mat så man har någon matlåda imorgon!
PUSS MINA BABES

Linserna beställda ifrån www.fargadelinser.se

 klänning från www.nelly.se

Just for one thing

Tjena mors!
Söndag idag igen... Hmm.. Det är ju inte min favoritdag direkt :/ dock har jag fått väldigt mycket gjort.. Jag har tvättat, diskat, varit ute och gått, fikat med Emelie hunnit se desperate housewives, greys anatomy, one tree hill och gossip girl och lagat mat. Inte dåligt va???

Man tänker också jävligt mycket, har funderat jätte mycket på att åka som au pair till usa nästa höst. Eftet man gjort gesällen osv..Fy fan vad härligt det skulle vara och komma härifrån ett tag och göra någonting.. ALLA dagar ser likadana ut, jobba hem sova.. helg, festa...Och de tär ju USA!!!

Men skriver sen måste hämta min vän jonnie! puss

RSS 2.0