Jag vill ge dig allt du önskar

Åh har letat jätte länge efter denna låt! Och är man inte dum om man inte söker på youtube? JOO! Där fanns den ju.. Tycker den är så fin, den bästa tecknade filmen också! Tyvärr finns den bara på VHS :( Töönnt...
 


Vill du flyga fri Ska du bara ta min hand
Vi ska se var stjärna lysa klar
Du kan flyga fri Följa mig till sagans land
Och att varje dröm blir sann i tron ett svar
Jag vill ge dig allt du önskar
Ge dig allt jag har
Du är trygg i mina armar
Där du jämnt ska stanna kvar
Vill du flyga fri Sväva i en djupblå rymd
Till en vacker värld En utopi
Vill ge dig ringarna Saturnus snurrar i
Ta min hand och kom så flyger vi
Jag vill ge dig allt du önskar
Ge dig allt jag har
Du är trygg i mina armar,
Där du jämnt ska stanna kvar
Jag kan flyga fri Du kan flyga fri
Jag bara tar din hand Vill visa dig en vacker värld, en utopi
Vi ska se var stjärna lysa Snart bär vi ringarna
Saturnus snurrar i Himmlen går att nå här
Himmlen är där du är
Ta min hand och kom så flyger vi


And i'd give up forever to touch you

Hej mina älskade! Kom precis hem till Oxelösund från en liten utflykt med Emma i stan. Gick runt och trängdes med de 1000 andra människorna som också var där. Hittade lite saker faktiskt. Bland annat en kjol, trosor, hårspray mm. Åkte även till ÖB och köpte lite nyårsaker som hattar & tutor! Längta!
 Vi fikade på Huldas innan vi åkte hem, eller jag åt en sallad & Emma bakad potatis :) Vi prataade och bestämde inför nyår, DÅ SMÄLLER DET! Hihihi ♥
 Måste också försöka fixa något gott att dricka tills då! BUT WHAT?!
Just det, har ringt några om min älskling :( Vill egentligen sälja den... Och jag som ska på anställningsintervju på Netto imorgon I OXELÖSUND! Men idag ska jag nog sova kvar häär. Men tycker ju om att vara hemma =( Får se hur jag gööör!


Mina inköp för dagen!

Got damn...

Måste bara lägga upp en bild på Sveriges snyggaste & sexigaste kille!





Andreas i PH ♥

"Jag ska aldrig göra dig illa igen"

Här ligger jag i min säng på Allhelgonavägen och är nostalgisk. Lyssnar på en massa gamla låtar som påminner så mycket om olika människor & upplevelser. Som jag säger, tiden går alldeles för fort fram. Känns som det var igår jag konfirmerade mig eller första dagen jag började ny klass i 6:an. Eller som man låg hemma & grät över idiot(er) och längtade tills man fyllde 18. Eller var världens lyckligaste människa & inget kunde förstöra det! Ja, jag kan komma på massor av saker. Men vad saker man har lärt sig! Herregud..
 Pratade förut med en vän som blivit sårad av sin (förra) kille. Och jag kan inget annat än bli förbannad! Killar kan vara så hemsk okänsliga när det kommer till vissa saker, ingen medkänsla för fem öre. När de väl sårat en märker de inte när de ska sluta & bara fortsätter med sitt okänsliga & vidriga snack. Jag själv lär mig av mina misstag men många gör nog inte det. ELLER så fattar de inte att de gjort fel??! Stå på er tjejer & glädj er & tyck synd om deras nästkommande flickvänner.

Idag har jag hunnit tvätta, bjudit familjen på mat (mamma gjorde det mesta), shoppat lite på stan & lagt ut bilen på blocket. Får se om någon krake vill ha den =)
Har precis tittat på lesbian vampires killers, ingen höjdare direkt!
Köpte iallafall på stan en väska från Åhlens & ett par strumpbyxor jag ska ha på nyår! En långtröja från Indiska. Leggings & rosa klänning från Cubus. Gick på mindre än 500 kr =) Då är jag nöjd! Ska nog köpa lite smycken som jag kan ha på nyår också. Kommer vaaa så snyggg!! Hihihi..
Just det, har ju en tatueringstid inbokad den 14 januari.. Åhh jag är så jävla sugen på att göra den men har så kasst med pengar för tillfället.. Så skulle flytta fram den lite i så fall.. Men får se hur mycket jag får ifrån pappa & farmor i julklapp.. Jag vill verkligen!!!  Sluta shoppa då Denise!


Ungefär så kommer tatueringen se ut. Men den ska vara
mer på skuldran & ner över armen. ♥


Min nuvarande tatuering som jag gjorde strax efter jag fyllt 18.
Fy satan, det gjorde ont! Värt!

Doesn't mean anything now that you're gone


GOD JUL PÅ ER ALLIHOPA!

Min jul har varit väldigt bra!! Fick jobba på Miracel dagen innan julafton. Det var hur kul som helst! Och ska troligtvis jobba på onsdag också, dagen innan nyår. Hade 3 klippningar & en färg.
Sen hjälpte jag Pernilla att sätta i hennes löshår. =)

JULAFTON. Började med att sova till 10.30 i Wilsons(Wilma) rum. Hårdsäng! Hehe men mysigt med en massa rosa & high-school-musical saker överallt =) Mamma och jag åkte och handlade det sista och sen vid ett kom släkten. Den lilla som vi är. Fikade först sen tittade på Kalle Anka såklart.. Det är ju inte så kul men tradition.
Sedan öppnade vi julklapparna!! Jag fick:

Massa pengar
Morgonrock
Väggklocka
Biobiljetter
Leggings
"Kanin-vantar"
Kent-biljett
Våghals 2 = Sanning & konsekvens
Örhängen

Eftersom jag fick så mycket pengar fick jag lite mindre julklappar. Men jag klagar int!
Åkte sen buss hem från Oxelösund som jag inte gjort på JÄTTE länge. Gick över till Hampus där var han, Jonte & Simon. Vi gick ut en stund & Simon och jag hade "snöbollskrig" hahahahhah..

Ikväll blir det till & dricka med Linnea!! Får se om vi går ut, men ska på fest iaf.. Hoppas på det bästa! HAH.
Dock har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig.. Kankse ska börja fundera på det snart.. Ska iallafall locka håret tror jag? ÖÖhh ilandsproblem...

Förresten bara älskar Alicia Keys nya album!! LOOOOVE


You can try to resist

Åhh.. Min nyårsklänning kanske?  ;)



HUHU, tänk bara några dagar kvar till jul! Och jag känner mig så dum som inte kunnat köpa några julklappar! =(
Men imorgon ska jag lämna tillbaka mina paljettleggings som jag köpte men inte provade. USCH, det är det obekvämaste jag någonsin haft på mig! Retur, retur.. Då kan jag nog köpa något litet till min älskade mamma.

Nu längtar jag till julafton & nyårsafton då blir det fest hos mig! Tur att man har champange kvar från studenten! Yeaah! ;) Hoppas alla mina älsklingar kan komma!




Come break me down, you killing me.


Hej älskade blogg (?)
Tycker mest det är skönt att skriva av sig lite.
Helgen har varit väldigt lyckad! Fredagen började med att sova riktigt länge med Emma i lägenheten! Fredrik var här och klippte sig sen gick vi till stadsmuseumet för att Emma tvingade mig att vaccinera mig men det var stängt pga slut på vaccin. NICE! Vi gick hem till mig igen och gick igenom kyrkogården och tittade på gravar. hehe. Sen hämta vi upp Carla och åkte o panta burkar o handlade :)
Just det! När jag var på stan senare och träffa Emelie lyckades jag TAPPA min bilnyckel! Hur jävla dum får man vara? Letade överallt där jag hade gått. Ingen hade fått in någon. Så mamma fick sätta sig i bilen och åka och lämna min reservnyckel, bilen stog ju på åhlens parkeringen?! 
Meningen var i varje fall att jag inte skulle dricka någon för ovanlighetens skull. Simon, Andy och Jonte kom förbi. Och Simon var typ den enda som drack och Andy men han höll sig för sig själv:P
 Men lyckades bli övertalad att dricka så åkte hem till Simon och hämtade öl. Men efter jag druckit en kände jag inge sug längre, haha. Hampus kom förbi och var "också" nykter, vi övertalade varandra att dricka så slutade med det.. Mina fina tjejer kom sen men vi gick över till Hampus för han har tydligen bätttre ljud än mig (?)
 Krogen och lakritsshots, Simon sovandes ensam i min lägenhet. En "vägarbetskon" studsandes mot min vrist. Herregud.

Löördag. Bakis.
Begav mig tidigt till Oxelösund för skulle klippa mors lugg innan personalfesten (julfest) på badet tillsammans med hjortens och de andra nyckelgymmen.
De hade laddat upp med vin, 7.0 cider och stark öl i mängder! Och man fick ta så mycket man ville..
Julbordet var gott och de hade ett band som spelade och "entertainade" :P
 Vårat bord tillhörde den yngre generationen från Ramdalen. Vi lekte lekar som chip, chip o hoooj. (fråga mig inte)
Kan lova att ALLA var fulla. ALLA! Men det var riktigt kul. De bjöd senare på whiskey och doodles i shottar. Haha!
Slutade med att några av oss drog in till  Nyköping men blev en kort utgång . (bilder kankse kommer;)

Åhhhh.. hur orkar jag??? Söndag då! Bilen står i Oxelösund och bilen ska lagas av Viktor snarast. Prevcis när jag ska gå till bussen ringer han men erbjuder sig att skjuta mig dit. YES. Så nu är avgassystemet lagat och nu låter bilen som en NORMAL bil igen:) Jag är nööjd! Men är fortfarande obesiktad, bromsrören kvar. Och det är sista dagen idag så imorgon är det körförbud på älsklingen..

Nu ska jag Spara & publicera! seeeyaaa


Ingen kommer minnas om 100 år


Det är inte lätt när det är svårt, har jag hört. Vilket jag kan hålla med om. Det är fan inte mycket som är lätt här i livet. Hur man ska bete sig mot någon man kanske tycker om, nån man tycker illa om, något man skäms för eller hur saker sker i slutändan. Det är inte lätt när det är svårt..

Ligger i min säng och lyssnar på Kent - vals för satan som jag personligen tycker är den bästa låten på den nya skivan. Så himla mysig och allt Jocke sjunger tränger långt in i hjärtat. Det finns ingen annan som gett mig så mycket som han. Låter skit töntigt, han beskriver alla olika känslor. Känner man sig sviken lyssna på Kevlarsjäl, känner man sig kär&lycklig lyssna på Utan dina andetag, arg lyssna på Elefanter, ensam lyssna på Stoppa mig Juni. Han sjunger om allt! Min...
Emma ligger här bredvid mig, vi kom hem ifrån Tellus för en halv timme sen kanske. Det var lika tråkigt där som alla onsdagar! Men men envisas man med att gå ut får man skylla sig själv.
 På fredag spelar Mange schmidt på Tellus men känner ingen större lust för att gå ut, har varit ute massa fredagar i rad. Bryt trenden Denise! Vi får se hur de blir.
 Imorgon ska jag till Hanna och klippa henne och senare på kvällen ska hela familjen ut och äta på Olearys. Mys!

Hihi ja just det! Emma och jag hittade mina gamla dagböcker ifrån 2005. HAHA. Det är så kul och läsa gamla saker och hur man var då och hur man förändrats. Jag och mitt hjärta hade det skojj verkade det som;) Men som sagt det här var 2005. The year! Första gången med det mesta. Du och jag. Nej, det är förbjudet, glöm de..

Nu ska jag putta ur Emma ur sängen för hon får sova i soffan. Kan inte sova annars!

Puss på dig min söta

RSS 2.0