Tears don't fall


Min dator lackar!! Förlåt Dessan men lånar din dator..
Hittade några bilder på min bedårande lillebror och min 19 årsdag..
Min kväll avslutades tillsammans med min mor och Wallander - Hämnden, den var sådär. Sen hade jag inte så mycket mer att berätta. Kanske att vi ska till skolan imorgon och ha sångövningar och utspringstaktik(?) xD


När jag fyllde år


Vill bara äta upp honom!


Sommar vid siljan


Jag, pappa, Mischa och Dessan <3

Walking on sunshine



Hejsan hoppsan lillebror!
I fredags var jag på praktiken till klockan 18, kändes lite sorligt eftersom det var min sista praktikdag någonsin! Men fick mig en kram av Lotta :) Sen åkte jag hem och fixade iordning mig och Gustav mm kom och hämtade mig.. Fick skjuts av en kille, och vi la våran dricka i bagageluckan men sen gick den inte att öppna, så i över en timme var  vi på den där festen utan dricka.. det var ju skojj.. Sen åkte vi i varje fall till tellus, där var det as kul!! :D köpte väl 3 cider tror jag.. Kom hem efter halv tre nångång !!

Lördagmorgon började jag jobba klockan 10 och var rätt bakis :(
Strålande väder också!! Vi kunde gå hem vid 15 som tur va.. Hemma åt vi värsta gormetmiddagen och jag blev proppmätt. Åkte senare in till stan och träffade Matilda och Sanna som skulle in på hamnmagasinet men vi kom inte in för det var tydligen 20? Åkte till Tellus och kom in VIP ;)
Sen frågade ägaren om jag ville ha sommarjobb där, wohuu! :D

Lovar idag är det 25 grader ute!! Och även morsdag. Mamma fick en bodybutter från body shop=)
Vi två åkte in till hamnen och åt glass och gick ut på bryggan då vi såg en orm som simmade vid vattenytan. usch.
Såg några som spelade vollyboll och basket, sköönt! Men nu måste jag väl gå ut...?


Äntligen klar !!



Halloj. Har precis sovit några timmar som var väldigt behövligt. Gick upp tidigt imorse, runt 6 tiden, jag som körde och prov i skolan. På lunchen åkte vi och köpte studentbandet, men då hann vi inte äta innan provet. Det var små företagande, beräkna pris och moms. Och det var rätt så svårt... Får jag bra på det kanske jag får VG i betyg om han är snäll! Vill lova att det är mitt sista prov på länge!! Förutom gesällen nästa år.  Sen åt vi lunch på Max på vägen hem.
 Anna och jag gick en sväng på stan och hon hitta massor av saker medan jag sa att jag skulle vara ekonomisk.. Kom hem med en Freebra, den där som man klistrar fast på brösten och slipper "bh-bandet" på ryggen. Vilket passar perfekt till några av mina klänningar. Köpte också örhängen och pärlor till håret, solglasögon från gina och ett plastförkläde till studenten. Men visade sig att mamma redan hade köpt ett.

Hade tänkt göra massor idag men som sagt slutade det i sängen......höhö
Köpte detta studentband för 500 kr, vilket betyder att man kommer in gratis from 3 juni - 12 juni på Otten. Man slipper stå i kö och det är bara att gå in. Anledningen till att jag prioriterade detta band är för att jag vägrar stå i kö på min egen student! Den 8 juni spelar Maskinen, HOHO! Har även uträttat andra ärenden idag, har ringt till ica men Mathias var inte där så jag kunde säga att jag inte kan jobba de närmaste måndagarna och ringt Adde på salongen. Känner på mig att det kommer bli bra i slutändan!

Jag måste bara tillägga att jag saknar min Linnea :( Hoppas du har det bra i aläänya! Längtar som fan tills vi åker, inte så jätte länge kvar!! Som jag har förstått blir vi två ensamna i 1 vecka medan de andra åker hem..Men vi ska bara njuta, sola, partya och baadda <3 I MISS YOU


Inköp under dagen






I always lived my life alone



Hej trogna läsare......
Har äntligen fått klänningen som jag beställde på stylebystars för ca 1-2 månader sen! Och jag blev inte besviken, klänningen var jätte fin och satt bra. Den var dock lite beige och inte vit men det såg inte konstigt ut i mössan och skorna. TUR! Sen fick jag också kläderna från Gina, t-shirsten va dö snygg. Ena klänningen var lite för stor :( Den andra va sådär.. Får se om jag skickar tillbaka eller behåller dom. Använde nyss en rengöringslotion och smörjde in armarna och händerna, men sen kom jag på.. Hmm, har man inte det för att ta bort smink? JÄVLA PUCKO.

 Hade i varje fall tänkt åka ner och sola lite på jobbet. Måste ju vara bruuun till studenten! 

 

Sommartider, hej hej.


Klockan ringde klockan 10.00 och det var dags att slänga på sig Ica-kläderna. Har jobbat på Ica kvantum idag 11-15 och det gick riktigt bra, har bara lite problem med av alla brödsorter heter..Annars så.
Åkte hem helt slut och la mig och glodde på att man kan glo på tv, vid den tiden.. Simpsons, That's 70 show, Tyra banks show och House.. Jaa?
Testade att locka håret / löshåret och det blev rikigt niiice. Tänkte att det skulle vara lockigt på studenten =) Testade även klänningen, skorna och mössan.. Åh...

Just nu sitter jag ute på verandan i det fina sommarvädret. Termostaten visar.. eller snarare den här sidogrejen som sitter på sidan, 22 grader. Men jag kan lova att det är lite kallare för det blåser här i Oxelösund.. Bäst man sätter på sig en tjockare tröja!






Baby it's a new day



Det är inte varje dag man skriver 3 ggr på samma dag i bloggen... ? Det betyder bara att jag har haft en urtrist dag idag. Har i varje fall precis beställt mina saxar! Längtar tills dom kommer av någon anledning, hur töntig får man bli?
Beställde även lite kläder ifrån Gina tricot. 2 klänningar och 1 t-shirt.. Jag som aldrig använder t-shirt förutom när jag jobbar?Hmm..

Nu håller mamma på att grilla kyckling...ska ätas tillsammans med couscoussallad och bearnisesås=)
Ikväll blir det nog plugga lite renässansen och titta på twilight...igen!:)





Flytta?



Åh jag sitter här och drömmer.. Vad skönt det skulle vara och flytta hemifrån nu! Bara få vara för sig själv och göra vad man vill.. Om man bara hade ett fast jobb som man visste skulle behålla skulle jag utan tvekan köpa mig en fin lägenhet, jag har ju inte turen att hitta en billig hyreslägenhet. Men eftersom jag har fått jobb i Nyköping efter sommaren vore det ju perfekt! I sommar ska jag dock jobba i Oxelösund så det kanske passar sig bättre att bo hemma nu. Hittar jag ingen lägenhet ska jag få hyra J´s lägenhet medan han är bortrest i 2-3 månader!!
Åh vad jag längtar..

Fy fan vad vi är braaa..



Hallloj, halloj.
Idag jobbar jag igen.. Men det är väl lika bra att man börjar vänja sig, säg. Fan, aldrig mer gå i skolan. Och det känns riktigt sköönt! Istället blir det att jobba och tjäna ihop massor av pengar så man blir lite rik eller nått. Haha.
Igår blev det att titta på film med familjen. Ravenswood hette den och den var psyk. Nöjde mig med att lägga mig vid tolv tiden och somnade gott. Klockan ringde vid åtta och jag trodde jag skulle få sova ut, men kom på mig själv - FAN jag jobbar ju idag, sa jag högt..

Idag när jag har slutat ska jag åka hem och beställa mina saxar som jag ska få i studentpresent av morfar. Dom är riktigt fina! INTE LÅNGT KVAR NUUUU.......


You got me saying..



Sitter på jobbet sedan 2,5 timme tillbaka. Blev sent igår eftersom jag blev kvar på tellus till stängning. Men, man lever bara en gång! Igår färgade mor mitt hår och medans mamma, Robert och Wilma grillade hos några vänner åt jag och Dessan middag, kotletter, potatisgratäng och vitlöksbröd. Mum! Åkte förbi en stund hos Viktor som fyllde 19 år. Skjutsade Malin m.m till stan.

Jag vill så gärna gå på Britney Spears i sommar!! För det första är det dyrt, 850 kronor för ståplats och vet inte än om jag jobbar då. ANNARS ska jag fan gå!!

Men nu måste jag vara badvakt! psupsus

Personalfest

Hejsvejs! Snart ska vi åka ner till Ramdalen och ha personalfest! Blir grillbuffé, dricka och brännboll :D Plus att vi har ett härligt väder.. Ha det så bra, för det ska jag ha!

puss


New moon

Hejsan. Sitter på jobbet men slutar om 45 min, då vi troligtvis ska spela golf. Valborg var en höjdare, jätte skoj på nico.. Klamydia- ..... ;D (Bilder från valborg kommer =)
Blev enormt trött framåt elva tiden och bestämde mig för att åka bussen hem till Oxelösund. Gick till en fest som min mor var på och blev kvar där tills två.. Sov enda till ett dagen efter och latade mig exakt hela dagen! Men nöjde mig med att läsa sista boken, Breaking dawn. FINALLY <3

Den 20 november kommer New moon ut på bio, jag och Desiree väntar !!
En tjej har gjort denna låt med inspration från filmen, och är dööö bra..





What happened to the world I live in
I guess it's too much to understand
What have I done to deserve so much misery
Don't ask me if I've lost it
Cause you know I'm not insane
Just a bit lost I swear

You ripped my heart out
How could you
Have killed some girl without a clue
Ripped my heart out
I guess it's nothing new
Cause I can't stand the pain
I wish I could rest in peace
With you tonight

I guess I'm left screaming in silence
Just hoping you could hear
My never-ending never-ending prayer
Held deep inside, inside you now?
Impossible
Oh where's this heart of mine?

Did you truly believe
That I could forget you, forget you
I wonder, I wonder if you can feel it too
Feel my pain
Free me, free me from this pain

RSS 2.0