Börja om från början



Ditt nya liv, eller vad sa du? <3

Det var på tiden?



Jajamänsan, precis nu kände jag för att skriva av mig lite på min lilla blogg. (Och att jag inte skrivit på ett tag??)
Med mig leker livet, haha nej då så roligt ska vi inte ha.
Senaste veckorna har varit vääldigt upp och ner eller rättare sagt jag har svävat på moln!
När du frågar; hur känns det här? och kysser mig. Aldrig när vi kyssts har det känts så rätt. Hur det bokstavligen vände sig i magen under de ca 10 sekunderna vi kysste varandra.

Så fort man börjar känna något starkt ska alltid, ALLTID det snackas så förbannat mycket ! Kan inte förstå att man måste lägga sig i och snacka skit. Det här är mitt liv, erat kan ni sköta själva.
Så, nu fick jag skälla lite.




Hur söt får man bli?




- Man får så ont om munnen när man är med dig...
- Jasså, varför då?
- För jag kan inte sluta le, och när du ler, ler jag ännu mer..

<33

Känner värmen från din hud <3



Ännu en dag på jobbet. suck. Fick åka vääldigt tidigt för att hinna till jobbet idag eftersom jag var i en mysig stuga med en mysig person mitt i ingenstans. På motorvägen hem kunde jag somnat närsomhelst men klarade mig hela vägen hem. Det har blivit lite av en trend att jag skriver efter varje helg. Men det har vart skola hela veckan och på helgen är det alltid fullt upp, så ni får nöja er med söndagar :)

I fredags hade jag praktik och hade rätt många kunder men ville bara hem. Tiden gick så sakta och när klockan var fem sa Pernilla att jag kunde gå hem. Satt hemma med familjen och åt sen åkte jag in till Alex en stund och var sugen ett tag att gå ut på krogen men ångrade mig eftersom jag var så trött och skulle börja jobba klockan sju morgonen efter. Åkte i alla fall hem och sov vid 23 nån gång. Efter ett samtal runt tre hade jag sovit 4 timmar och var i bilen för att hämta J. Snäll som man är. Vi kom inte i säng förrän fem och då skulle jag upp 1 timme senare.

Lördag. Fick sluta en timme tidigare eftersom vi var 4 stycken som jobbade redan. Blev bara hem och byta om och åka till Nyköping, först hämta Anna sen till city cross där mitt sällskap köpte nog sammanlagt 50-60 pepsi (?)
Man fick max köpa 2 per person så Anton fick alla att köpa 2 var för att ge honom. Tycker man om pepsi så gör man eller? Åkte ut i buschen och proffset lagade en väldigt god kycklinggryta. Sen blev det till och klippa ;) Alla blev då sugna på att göra något med sitt hår och lite vax. Haha!
Eftersom vi var lite uttråkade åkte vi till Ludde och tittade på dansbands "idol" typ. Vilket inte var lika uttråkande?
Blev en sväng till Max och sen till säääängen som var väldigt efterlängtad. Mys mys mys. Och tack för det du sa, nu känner jag mig mer säker.



<3


Im so happy, im so glad..



Äntligen ska man få sätta på vinterdäcken på bilen! Imorse när jag skulle åka till skolan bokstavligen gled och snurrade bilen nästan och jag skrek till Anna att jag vägrade dö idag. Men på motorvägen var det inte lika halt ! Så imorgon ska Alex hjälpa mig att byta däck. Jag ska nämligen titta på en lägenhet imorgon med mamma och Robert. Hoppas hoppas hoppas de kan köpa den åt mig !! Vore så skönt att få bo ensam och göra vad man vill och slippa höra allt tjat hemma om att hänga tvätt och dammsuga.. ALLT! Eller jag lär ju ha Anna som inneboende på helgerna och hon sa tilloch med att hon ska ha en egen tandborste där. Ha ha :)
Men hoppas verkligen!! Har massa saker att göra imorn som jag ser framemot.

Idag har jag haft en såndär riktig deppdag, helt utan anledning. Men nu känns det skönt, tror man behöver en sån dag ibland. Efter jag sovit 2 timmar i soffan var jag på g igen. Jobbade nämligen med mami till 22.15 ikväll..

Men nu ska jag sova och längta tills imorrn! God natt vänner


Söndagkväll



Sitter på jobbet och har haft en super bra helg, igen :) Och det känns som man aldrig kan sluta le.
Oj så länge sen det var jag kände något liknande. När man precis sagt hej då men på en gång vill träffas igen.
Du frågar -: Varför ler du?

Bara 2 timmar kvar av mitt pass och ska förmodligen träffa Anna mm.

Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters


RSS 2.0