Student vecka



Jag har inte haft så myceket tid till att skriva.Har varit i norrköping sen i söndags och har bara levt rövare med klassen. Var ute i önsdags, torsdags,  söndags och måndags.. Nu orkar jag inte så my6cket mer.. idag har jag bara slappat men  ska snart iväg och äta middag med klassen på Butlers hörna. Planka med oxfile och fläskfile.. =)
Igår spelade maskinen och det var fullt ös, vi frisörer stog längst fram och fick knäna krossade av scenen pga alla äckliga killar och tröck bakom.. Hann inte ens se klart alla låtar för vi gick därifrån.. Kom hem och moster var fortfarande vaken.. Hon sa : vad är det du har tagit med dig in? vaa sa jag.. Då fladdrade tydluigen ljuset fast det inte ens var något drag vid det.. Sen tog hon kort med mobilen med blixt och fick med en orb.. på bilden ser det ut som en bubbla typ.. läskigt.. hon sa att det var någon här.. hihi..
men nu måste jag kila..


ps. FÖR JAG TAR STUDENTEN IOM 2 DAGAR!!

xoxo

Grattis, vi har ett årsdag!


Suck säger jag bara. Tror faktiskt att det är sista gången jag jobbar här på badet..någonsin! Men man vet ju aldrig hur det blir till hösten, vore ju så sorgligt att sluta här :( Har ju faktiskt jobbat här i snart 3 år! Herregud..
 I varje fall hade vi mösspåtagning i skolan i onsdags. Samlades alla treor i aulan och sjöng "sjung om studenten lyckliga dag" och "Du gamla, du fria" och satte på oss mössorna. På kvällen var i nästan hela klassen hemma hos Emelie och några åt pizza och vi körde "ölspelet", trevligt hade vi ! Framåt elva åkte vi taxi till Otten och vi slak förbi den 40m långa kön och gick rakt in.. Kändes skönt! Där inne dansade vi och sjöng "Alla vi som älskar kungsgård klappar nu" och "För vi ska ta studenten, fy fan vad vi är bra!" Framåt halv två drog jag mig hemåt till moster..

Gick och åt lunch med kusin igår innan jag skulle köra hem till Oxelösund. Var och klippte mig på salongen och åkte förbi mormor och provade balkläningen.. igen.. Hämtade Sofia x2 i vagnhärad innan vi skulle till arnö.. Satt hemma hos Andy och förfestade och fick sen skjuts till Tellus. Drack en massa Linx, testade alla 3 smakerna! Kan säga att det var inte så mycket folk för att vara den sista studentfesten.. alla laddar väl ;)

...Och fredag, bakis. Somnade i soffan men på morgonen kom mamma och wilma ner och jag la mig i min egen säng och sov minst 5 timmar till ;P Som sagt nu jobbar jag..

Tänkte bara påminna att idag har jag haft mitt körkort i exakt 1 år!!

fdhd


Philip, jag och Natha i taxin


PUSS

RSS 2.0