Yey, not.


Det är den värsta fredagen/helgen i hela mitt liv. Jag har två uppskrapna knän. TACK fredag

  


you make me better


Hej. Ännu en dag ledig från skolan, eller ja, studiedag. Har faktiskt varit ute i det fina vädret! Jag och Linnea var ute och gick i 1 timme. Vi var och hämtade mormors hund Molle också:)
Nu har jag letat studentklänningar jätte länge och nu har jag äntligen hittat en! Och jag är helnöjd. Leveranstiden var på 4 veckor så om en månad :) Då kommer antaligen mössan med. Har också blivit bjuden på studentskiva med min förra klass i stockholm, så funderar på att prata med Anna om vi ska gå! Vore hur kul som helst och träffa dom igen:)

imorgon ska jag och Dessan åka till polisen och fixa nya pass. Eftersom vi båda ska åka utomlands och våra gamla har gått ut så är det bäst ;) Längtar så sjukt mycket tills vi ska åka till Alanya! :D Linnea sa att det är 126 dagar kvar! PERFEKT!

Idag ringde de från den nya salongen som ska öppna i pål ljungs hage och frågade om jag ville ha jobb!! Men de öppnar inte förrän i Augusti. De skulle höra av sig mer i Juli. Men i sommar ska jag vara på Miracel:)


PUSS


If you love me let me go

Yeyy, bara två timmar kvar tills jag slutar! Då har jag bannemej jobbar 8 timmar idag.
Igår kväll tittade jag på melodifestivalen men hann inte se vem som vann eftersom jag somnade rätt tidigt. Klockan tre skickar J sms och säger att han har glömt sina nyckar och jacka hos en kompis, hans batteri dör nästan och har inga pengar på mobilen. Hans vänner hade försvunnit. Och jag tyckte så synd om honom så jag var tvungen att åka in och hjälpa honom. Men då hade jag redan sovit många timmar så jag var rätt pigg, somnade väl vid fem nångång men vid kvart över sju var jag tvungen att fara hemåt. Åtta började jag jobba och det fanns inte så mycket och göra så jag åt min frukost och tittade på kung fu panda på projektorn.

Ikväll ska jag ta det lugnt, ska åka ner och träna om jag inte är för trött. Är typ ledig hela veckan också för vi har studiedag onsdag och torsdag, måndagar är vi lediga och fredagar praktik :)
Imorgon ska jag in och visa piercingen att den har läkt så fint! 
 

Pysspuss

When you go down.

Idag har jag jobbat konstant! Började klockan halv tio på salongen och var där till fyra. Sen bar det av hemåt för att byta om sen till jobbet till kvart över tio :/ Nu sitter jag på och väntar på att Ulla ska duscha färdigt så vi kan gå hem. Har så sjukt ont i mina ben/knän. Jag börjar nog bli gammal! Jag är dock jävligt sugen på att gå ut men jag börjar vid sju imorgon. Men man vet aldrig ;)
Annars ska jag bara hem och slappa och SOOOVA. Nej, nu ska jag ta och ringa Linnea :)





I'll be your dream, i'll be your wish, i'll be your fantasie

Svikare! I denna äckliga värld verkar det bara finnas en massa jävla svikare. Bara sårar en enda in i själen. Och verkar tro att det är bara att förlåta om, om, om och om igen. Men i min värld funkar inte det längre! Att det går att känna på en sätt men vill något annat. Här ligger jag och tycker synd om mig själv och lyssnar bara på en massa kärlekssånger. Att livet inte är enklare än vad det är?

Ikväll har jag varit barnvakt åt min kära lillasyster och vi var hos Mormor. Jag klippte och färgade henne :)
Nu som sagt ligger jag och deppar till deppmusik och väntar på desperate housewives ska laddas hem.

SHUT UP

Det blir inte ofta man skriver här inte, 1 månad och 1 vecka sen. (?)
Har precis betalat räkningen på studentmössan. Kan den inte bara komma? Och typ 11 och 12 juni? Det vore perfekt nu. Bara få vara lycklig och skita i allt annat. Helt enkelt supa skallen av sig.
Men det får vi vänta med några månader. Och längtar till balen också! Min klänning kommer bli väldigt fin, woho!

Hade tänkt åka och träna men passet var fullt och känner inte för att gå på gymmet. Men hade tänkt åka ner ändå, alla kanske inte kommer, som vanligt ;) Sen blir det krypa långt ner under täcket och kolla på film. Och kanske lite varm chocklad eftersom att jag knappt kan äta något. Jag har nämligen piercat tungan! Kan heller inte prata rent för den är svullen fortfarande, men, det är smällar man får ta helt enkelt ! ;)

Nu hinner jag inte skriva mer, men skriver lite mer senare! Puss


RSS 2.0