Kaos-dag

Yeeeey!
I'm back in track! Denna helg har varit väldigt spännande tycker jag.
Fredagskväll träffa jag och Jossan lite folk vi inte träffat på länge. Eftersom att jag är nypiercad kunde jag nämligen inte dricka. Fest utan dricka! Wii..... Ut i regnet mot O'learys men taxin stannade vid hamnen. ( För någon dum jävel sa fel?) Haha. Kvällen gick med stulet parasoll för att skydda frissan, men slutade med att man inte fick något skydd. Medans alla skulle in på krogen tralla jag och Jossan ner till bussen. Jossan, FYLL SNART!
Hem och ska sova ringer Jimmy och har ingen sovplats. Snäll som man är lägger jag ut pengar till taxi för han var pank. Varsågod.

Lördag, panik! Slappar i soffan typ halva dagen. Farbror ringer och frågar om jag ska med till lotsen, ( Fars kusin spelade nämligen) Så bara att fixa sig. Hos farbror blir det att klippa farmor:) Vidare går vi till lotsen, där det är varmt som sjutton. Bara massa gamla så jag kilar och möter Carla och co på O'learys. Där var det riktigt dött....
Närmare på kvällen börjar det komma folk och dans blev det mycket av! Framåt 2 slaget får jag skjuts hem av Jonnie. För att om några timmar ska upp och åka tåg. . .

Söndag, 10:13 avgår tåget ifrån Nyköping. Jimmy är trött och sover enda till Stockholm där vi ska byta tåg.
Återstår 3 timmar av tågresan och vi löser korsord och längtar tills vi är framme.
Väl i Leksand kommer pappa och hämtar oss och vi käkar god mat. Träffa min härligt söta lillebror Mischa! Fort som fan till Tällberg och hämtar bilen. Men kaos! Bilen står insnöad och vi får skotta fram den. KUL?
Körförbud på däcken.
Ej påställd.
Ej försäkrad.
Ingen bilstereo.
Nån timme efter är allt återställt och det går att köra med bilen. Yeeeyhu.
Eftersom vi inte hade någon stereo blev det och lyssna på en spräck mobilhögtalare tills batteriet dör. . . .
Väl framme i Eskilstuna pajar kopplingen och det går inte att lägga i nån växel. Efter att ha pumpat på kopplingen funkar det fortfarande inte. Bara på med varningsblinkers och triangeln. JIPPPIE.
Efter en timme i mörkret kommer Jimmys snälla pappa och hämtar oss och bilen. Efter ett tag står bilen hemma på tomten, äntligen.

Nu står bilen på verkstad med en trasig slagcylinder?

Och det är bara veckor kvar till uppkörningen, hur ska detta gå?


image3

Sockerbagarn...

Nämen.
Då sitter man här igen på det förbannade jobbet! Och det är mer än en timme tills jag slutar också.
Och det är en FREDAGSKVÄLL och jag just fyllt 18 år! Vem fan vill sitta på jobbet då?!

 Jag hade då den sjukaste drömmer någonsin. Att en spindel kröp på mitt ansikte och jag for upp och slängde bort täcket och tänder lampan. Helt förtvivlad letar jag runt i sängen efter den förbannade spindeln.
Men jag tror att jag drömde det .  ( tur fan var det! )
 Den andra drömmen går inte att förklara. Sjukt, sjukt, sjukt. Men fy fan vad mysigt det var.
Att allt kan kännas så jävla bra i en dröm? Jo, tyvärr så lyckas man vakna när allt känns som bäst. . .  Jävla dröm, jävla dig.  



När jag blir grå,
När jag faller
orkar du för två?
 -
Kommer du ihåg?

RSS 2.0