Sommartider!

GE MIG TURKIET, GE MIG UTOMLANDS! NUNUNUNUNU!










spindelkällaren



Jag får ursäkta att ni inte kunnat komma in på bloggen. Det har inte jag heller förrän jag fattade att det hade blivit så man var tvungen att ha lösenord? Men nu är det fixat. Dagen  har bestått av en tripp på stan och shoppade lite och en present till lilla syster och grytlappar till mami :) Började jobba 15 - 22.15 men Linnea var en ängel och var kvar med mig till stängning. Sen blev vi sugna på gi-burgare så vi for till Max. Där jag förövrigt var idag och sa upp mig och det känns så JÄVLA skönt.

När jag kom hem mötte jag nog den största spindeln vi någonsin haft i källaren. På väggen i trappen ner och jag VÄGRAR gå nära den och vågar verkligen inte döda den! Jag ställer mig och gnäller med Roberts sko i handen men vågar inte gå ner. Alla ligger förstårs och sover så kan inte be någon heller. Jag funderar en stund om jag ska lägga mig i soffan men då kommer jag bli väckt imorn bitti. Nej så jag går ut och går in genom garaget. Rädd som fan springer det en långbens spindel mitt framför mig och jag bokstavligen hoppar på den! Och börjar gnälla och smålipa. Usch vad jag hatar spindlar!


Nu ska jag betala trängselskatt räkningen, GOD NATT


Grattis syster

Wow. I helgen blev det mycket krogen med mina älskade vänner. Det sög bara att jag skulle jobba båda dagarna efter men det har gått bra. I fredags var jag på salongen och hade 4 klippningar och 2 av dom bokade färgtid till nästa vecka, kuul :) På eftermiddagen kom Linnea och Lina dit och jag stylade födelsedagsbarnets hår. Sen var det bara att göra iordning sig och börja dricka. Det var jätte mysigt och mycket gooood tacotårta! En väldigt god bål, mmm.
Senare på kvällen gick vi till bussen och åkte till O'learys. Det var riktigt kul förutom att jag mådde illa. Grattis min lilla älskling på 18 årsdagen, väldigt lyckat! <3

Lördag började jag jobba vid 12 men kom lite sent. Det var Hanna och Emma som jobba så det var ju lite kul iallafall :)
Var en massa innebandy matcher och blev slagsmål mitt på plan,  hahah.. På kvällen åkte jag, Linnea och Josse till Jimmie en stund där han satt och spelade gitarr och sjöng, och han är ju så sjukt bra!
Åt mat på Mcdonalds innan vi åkte till lotsen. Där kollade vi på Dia psalma, vi stod nästan längst fram och alla bara puttades och trängdes. Kände bara igen 2 låtar och de spelade inte ens luft? Blev O'learys tillslut där man skulle ha band på sig som visade om man var upptagen, öppen för förslag eller ledig. :) Trött som sjutton åkte vi hem och jag somnade på en gång..

Klockan 7 ringer klockan idag och min säng är ju så skön just då! Bara till jobbet och städa efter innebandy matcherna och dom är ju så vidriga och kissar i papperskorgar, väx upp. Linnea kom strax efter mig så jag inte behövde vara ensam. Det var ju slappt idag, skulle kunna somnat när som helst. Men äntligen var klockan 14 och det blev hem och fira lilla syster som fyller 8 år idag! Grattis hjärtat <3
Sen gick jag ner och la mig och sov ett x antal timmar. Men Robert väckte mig och gick upp och kollade på film och åt varma mackor och nu ligger jag här..

Ingen gång



Väldigt lyckad studentfest. Dåligt att det var på en tisdag dock. Klart man inte klara att gå till skolan idag.  :/
Annars så, längtar redan till nästa och hoppas på ett roligare tema. Orkar inte berätta allt som hände, det blir min hemlighet. Höhööh
Skolfotot är nu taget! Och jag har bild på det, varsågoda.




En gång är ingen gång, två är lika med noll - vissa verkar tro att det är det livet går ut på. Idiot

roligaste helgen!



Ännu en skoldag avklarad. Det var jag som körde idag till skolan och som vanligt var jag jätte trött och kom försent. 
Framme i skolan så hade jag inte min lektion så i fortsättnigen kommer jag bara ha svenska på måndagar i 50 min. Så jag kommer åka dit då, så får prata med min lärare, som förövrigt är gravid. Det är så sjukt fint med dom som är gravida och jag älskar barn! Om jag var några år äldre skulle jag inte tveka en sekund på att skaffa barn. Men nu får det vänta ett tag;)

Idag på jobbet har jag skrivit en låång lista på partylåtar vi ska ha på fredag hos Linnea. Och fixat dricka, vilken klänning. Nu är det bara vad man ska köpa!? Hihi det ska jag nog lösa. Sen det roligaste på kvällen blir nog att vi ska till O'learys! Har fått väldigt bra vibbar därifrån! Och fan vad vi ska ha kul tjejer och killar!
Och studenfest imorrn! YEEEY, bara massa kul som händer nu!



Min nya klänning som det blir invigning med på fredag! PUSS


Forever

Update.
I KISSED A GIRL AND I LIKED IT..LALALLALAA!
Man vill bara ställa sig upp och dansa! Åt nyss pizza med hela familjen + benny. Men han är väl min familj också? Just det. Jag och mamma kunde inte bestämma oss så vi beställde två och delade. :)
Slappaste dagen ever skulle jag tippa på. Förutom att jag har jobbat då.

Och jag får inte nog att lyssna på musik! När jag laddat hem musik och bränner en skiva till bilen kan jag lyssna några sekunder sen byter jag låt osv.. Dom låtar jag lyssnar mest på just nu är:


  • Chris Brown - Forever
  • Rihanna - Disturbia
  • Kate Perry - I kissed a girl
  • Digga - Broken
  • Robyn - With every heartbeat
  • Disturbed - Stricken
  • Shinedown - 45
  • Britney spears - Ooh baby Ooh baby

Det är rikigt bra låtar! Och till idioten som inte har sin mobil på, skulle ju lätta om du kunde höra av dig?:)
Och saknar lite min prataitelefon-vän, när du sjunger för mig på fyllan och när du säger -Jaha med din dalmasdialekt. Eller hur du får mig att skratta åt allt du säger.. Som du skulle säga -Så kan det va...

Och längtar så jävla sjukt super mycket till nästa helg! På fredag då Linnea fyller 18 stora!
Massa med dricka och krogen, kan det bli bättre??!



Kanske dags att slå på tv:n. GOD NATT


fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis

Igår blev det att fara till Tystberga med Linnea och Josse. Där var det folk som drack, och vi som var nyktra tog min skiva och dansade loss! Sen blev det bara en massa bråk så vi orkade inte och åkte hem. Sån rolig lördagkväll hade jag!
Idag har jag istället jobbat och var så sjukt trött i morse men bara att pallra sig upp och åka....
Jag och Emma hade iallafall roligt på jobbet så det gick rätt så fort. Ja, det har inte hänt så värst mycket.

Jag tror att killar är lättare otrogna än tjejer. Jag har ALDRIG i hela mitt liv varit det och det är döden om jag skulle göra det. Dock är jag singel och behöver inte oroa mig längre för att bli sårad av sånt skit.




rolig fredag, tråkig lördag..

Står här på jobbet och är trött. Det är ju bara 6 timmar kvar av passet. Suck.
Igår var jag och min älskade Anna på Ot och tittade på Dogge som sjöng en låt, och vi betalade 100 spänn!! Inte värt.
Sen träffade jag några snygga tjejer nämligen Matilda och gänget som skulle till O'learys. Där hakade jag på och vi dansade och dansade. Hur kul som helst!! Tycker det är väldigt bra att de har fixat en krog där det är dansgolv, bra musik och att man bara behöver vara 18 :D Somnade vid 6 ungefär och vi märkte inte ens att anna hade gått. Började jobba vid 12 till 20 ungefär. JÄVLA KORPENINNEBANDY OCH UNDERVATTENSRUGBY!


Update.
Nu är det bara ca 1 timme kvar tills jag slutar! Hurra! Vill hem till mitt stökiga rum och slänga mig i sängen. Jag borde nog städa det först? Jag kan vara jätte duktig och städa men bara dagen efter ligger det kläder verkligen överallt. Förstår inte, kan lika gärna sluta städa.. Linnea skulle ringa när hon hade slutat men får se om jag orkar göra något. Mitt liv känns rätt fullspäckat just nu. OCH! Jag ska säga upp mig på MAX, orkar inte med det också.
Massa ointressant prat så jag slutar nu.,


You sad you´d never leave, look what you´ve done to me, left here broken.




måndag, tisdag, onsdag..

Oj, jag har inte setat vid datorn på ett tag. Lyckats ha fullt upp med annat?
Idag har jag spenderat dagen tillsammans med mina änglar Anna och Malin.  Vi har varit onyttiga och ätit pizza och klippt hår och färgat ögonbryn, skrattat som bara den.
-Vad lös den är Anna?! 
- Jag är löös..
- Snacka om att dissa sig själv, suck.
De var mysigt vänner.

Åh, äntligen har jag fått långt hår igen! Jag och Linnea pilla med dom jävla tejpbitarna i timmar kändes det som!
Men nu sitter det och på henne också. När vi precis blivit klara(kl16) med håret skulle vi nämligen åka och köpa bil till Linnea. I Jönköping trodde vi, men icke, blev några mil till, sen lite till.. Lovar att det tog 4 timmar minst att åka dit. Men när vi var framme så var bilen fin som tur va! Tog ett bra tag att få upp bilen på trailern sen många timmar hem. I Mjölby somnade jag tills vi var hemma igen . Då var klockan två!!!!!!!!!
Hem och sova? JA!

Men men.. Får en massa konstiga sms som jag inte fattar! Vem du än är, du kan väl säga så jag vet?
Och det är läskigt när nån ringer från dolt och inte säger någonting... :(




Sluta nu? ja tack!

Ligger och kollar på olika make up utbildningar och blir bara mer och mer sugen på att gå en nu!
Hittade en på make up store som verkar hur bra som helst. Dessutom så får man produkter därifrån för ca 15000 kr och 40% rabatt på andra make up store produkter. Sen har jag hittat en hårförlängningskurs med lim som jag vill gå. Det kostar 5300 kr för 2 personer. SÅ SUGEN!

Här är lite saker man får lära sig på make up artist kursen:

  • Hudvård
  • Foto-make up svart/vitt
  • Färg- & ljuslära
  • Foto-make up färg
  • Bryn & fransfärgning
  • Dragqueen-make up
  • Korrigering
  • Glitter & Glamour
  • Skönhets-make up
  • Brud-make up
  • TV-make up
  • Make up för äldre
  • Trend-make up
  • Dags-make up
  • Reklam-make up
  • Kvälls-make up
  • Kamouflage
  • Årtals-make up
  • Hårstyling
  • Make up för färgade/asiater
  • Produktkännedom
  • Catwalk

and it hurts with every heartbeat

Gud vad jag känner mig lycklig nu! Fick precis mitt lönebesked där det stod att jag ska få 7704 kr i lön!
Jag är näst intill pank så det var behövligt, plus att studie och resebidraget kommer denna månad. WIHU!
Jag måste verkligen lära mig att hålla i pengarna...
Det är inte det lättaste när det finns så mycket man vill ha! Nu ska jag spara en massa pengar eftersom att efter studenten vill jag gå en make up artist utbildning och den är inte direkt gratis... När jag sitter och tittar på olika utbildningar vill jag bara sluta skolan och börja med kursen! Det kommer bli så JÄVLA kul!

Har kört bil i 4 timmar i sträck i skräck att inte bilen skulle gå sönder igen. Men icke, den höll enda vägen hem!
Var väl hemma vid 1 och slängde mig i soffan. Men då vill Linnea att jag ska komma till stan och fika med henne, HON BJUDER! Så eftersom vi inte setts på hela helgen åkte jag in och vi fikade på birgers och gick en sväng och kolla vad det är för jävla mode nu...Har ju inte varit på stan på minst en månad? Ja, hittade en skinnjacka jag vill ha. Annars var det rätt dött..

Märks att man är hemma igen..Mamma säger - HÄNG TVÄTT...





En låt som jag just fått på hjärnan!

It works

GODA NYHETER!
Jag har en väl fungerande bil nu! Den jävla bensinpumpen är nu bytt och bilen funkar som en ska.
Hade somnat i soffan då farfar kommer in och säger,  nu kan du åka hem för bilen funkar.
- DU SKÄMTAR?! sa jag. Men nej det gjorde han inte. Men jag orkar inte åka hem nu, flera jävla timmar hem blir så sent. Så imorgon bär det av hem.

Och jag har en sån sjukt träningsvärk i magen "/
Jag undrar ja vad det är...


Nu ska jag säga hej då till pappa, Mischa och Nina som ska åka till Leksand. Min söta lillebror!
Vill så gärna..


Favorit i repris?

Trött?
Igår satte jag mig i bilen för att köra upp till pappa i dalarna. Det går bra, hittar en massa gamla skivor som jag spelar högt och sjunger till. Shallalaaa... Blev rikigt sugen på glass och en chicken burgare så jag fick ställa mig och vänta på beställningsplatsen. Jag stänger av bilen i två minuter och när jag ska åka iväg startar inte bilen! Och jag tänker .-  Det kan inte vara sant! 20 mil hemifrån och 10 mil kvar till pappa. Jag får spelet och ringer pappa som säger att det inte finns något batteri. En farbror hjälper mig men säger att det inte är batteriet.. NEHE! Medans pappa var på väg satt jag i min bil, pratade med Henrik som tyckte det var såå roligt att min bil inte funka.. Efter nån timme startar jag datan och lägger mig i baksätet och tittar på Eva och Adam.. Nån timme senare kommer pappa och några killar hjälper oss att rulla upp bilen på släpet.. Den ena sa till sin kompis - Skulle inte du vilja ha hjälp om du och din flickvän  inte fick igång bilen....HAHAHA! Värsta snuskigt... På vägen till Tällberg somnade jag gott och direkt när vi är framme slänger jag mig i sängen och pratar med muppen...


Ny dag, en trasig bil.
Jag och bilar verkar inte gå så himla bra ihop. Verkligen favorit i repris!
Farfar har kollat alla tändstift och det är inget fel på dom, nehe.
Men vi kom iallafall fram till att det är bensinpumpen det är fel på, bilen tar alltså inte emot något bensin.
Så jag fick åka med pappas bil och köpa en ny för 886 kr...... Men pappa ligger och sover och lagar inte bilen och jag som behöver den! Men skulle få låna hans till Falun annars :)
Och idag har jag träffat min älskade lillebror Mischa! Han är ju den sötaste som finns helt klart..
Nej, nu ska jag väcka pappa.

Imse vimse spindel = DÖD

För första gången som jag bott i detta hus har jag dödat 3 spindlar idag utan att ropa på nån i familjen. Med en sko. Den sista jag smällde var en sån där jätte stor. Uscha mig!
Inatt var en väldigt händelserik natt. Inte så mycket mer jag kan säga, bara att jag känner mig dum och att jag finns här för dig, som jag alltid har gjort.

Idag sov jag till klockan 15 och började jobba vid 16. Det gick snabbt att jobba och en glad nyhet var att Linnea har fått jobb på badet! Sen kom hon och Josse och solade medans jag jobbade. Sen skjutsa jag hem Josse. Jag och Linnea åkte hem till henne och tittade på Sunes julafton ( SOM SÖÖG ) sen tittade vi på man on fire men hann inte se klart hela förrän jag åkte hem..

RSS 2.0