Jag står maktlös inför kärleken


Hej!
Idag vaknade jag vid 12. Det är ju så grymt skönt att sova länge, men måste skärpa mig och gå upp tidigare så jag kan lägga mig normal tid på kvällen och inte klockan 2 och man fortfarande är pigg!
Lagade mumsig mat hemma innan jag åkte till Jossan som var i Oxelösund. Vi tittade på The Holiday med snyggingen Jude Law.. Det är en riktigt pirr i magen-film. Om man ändå fick uppleva sånt. Haha.

Kärlek är så underskattat, man kan vara tillsammans med någon man kanske inte ens tycker om så pass mycket eller man tillbringar sin tid med någon för man själv inte vill vara ensam. Det är så själviskt! Kärlek ska vara pirrigt, mysigt, lyckligt och underbart. Samtidigt som det kan vara det värsta som finns. Men när man väl upplever den där riktiga kärleken så finns det inget som kan slå en. "Slåå mig 1000 ggr men känner ingenting när jag är med dig". Hihi vilken föreläsning det blev :)



Jag önskar att jag kunde stanna tiden

Vilken perfekt underbar helg man har haft!
Har faktikst inte så mycket minne vad jag gjorde på dagen i fredags.. Jag setat och tänkt vad jag åt i fredags men jag kommer inte ihåg det heller? Jag tror jag var med Emma? HAHH..
Gjorde mig i varje fall iordning mig och Moa var påväg för vi skulle på inflyttningsfest hos Carla.
Det var jag, Moa, Hampus och Jonte som satt hos mig och drack lite innan.. Eller lite och lite. Vi bestämde oss för att vi skulle bli dödsfulla och vi svepte våran drink. Lyckades bli rikigt full INNAN vi skulle på "förfesten/inflyttningsfesten". Haha. Väl där hjälpte jag Josse med hennes löshår, full o dan, men det blev bra ändå! Vi bestämde, alltså jag, H och J att vi skulle bjuda varandra på en shot var när vi kom till krogen så vi började knata ner mot krogen från Isaksdal. Vi skulle vara busiga och plinga på husen på stockholmsvägen. HaHa men det var bara ja och Jonte som vågade. BUSIGT VA?!
Väl på krogen blev det 3 shotar på raken. Hallonshot, Fishermansfriendsshot och Tequila. Och nästan direkt en P2. Sen kommer jag inte riktigt ihåg så mycket mer :P HAHA.. Jag minns en vimmelbild, en TILL hallonshot, tid som sprang iväg och absolut ingen som jag träffat . Tittade på vimmelbilderna och kände igen massor men inte att jag sett dom där . HAHA, var väl involverad i mig själv. Tror vi dansade rätt mycket också? Haha. Men tack Jonte, Hampus & tjejerna hos Carla för en härlig fredagskväll :D Och såklart Emma som fick sig ett samtal klockan tre på natten ;) I know you love me :D






Fråga hur mycket alkoholprocent vi hade i kroppen

Damn..


Heeej Babes, vet att ni saknat mig!! Speciellt du Emma ;)
Gårdagskvällen spenderade tillsammans med Emma och moulin rouge.. åhh.. Det är en av världens bästa filmer!
Vi har också julpyntat min lägenhet, fick 2 hela påsar med julpynt av min snälla farmor!! <3
Vi lyckades sova enda till 13! Sen åkte vi till Kims verkstad för att farfar och farbror skulle hjälpa mig att byta lite grejer på bilen tex länkarmen och spänna parkeringsbromsen. Så nu är det bara två saker kvar att göra på bilen.. HAHHA! Men har fortfarande ingen som kan byta bromsrören :(  Det löser sig?

Men nu börjar det dra sig mot kvällen vilket betyder PAAARYYY! Ska väl ska börja fixa och trixa lite at HoME!
Moa kommer hit vid sju sen ska vi dra oss emot Carla som har inflyttningsfest, ÄNTLIGEN.. Moahaha!
Min älskade Jossan kommer också!! :D fast det blir mer party för henne imorn...

Jaja.. Det var ett väldigt intressant inlägg! CIAO

You don't want...me ?


Hej alla snygga.
Gårdagen spenderades tillsammans med bästa Josefine! Vi hade det mys med att gå på stan, äta tacotallrik och titta på New moon. Kan dagen bli bättre? I dont think soo..??
Det är faktiskt andra ggr jag ser den, såg den i torsdags med syster och igår med jossan. Hah. Men lätt värt det, Alla förväntningar stämde så jävla bra. De hade verkligen tagit ut det bästa ur boken och längtar redan till nästa film som kommer någon gång i sommar!! Jacob var riktigt JÄVLA snygg i denna film... *vattnas i munnen*
Jag har ju läst böckerna så vet ju vad som händer ;)



Vem ska hon välja?? JAG VET!


KVAR I NÅGOT JAG (SKA) LÄMNA

Det här är dagen för mitt nya liv! Jag har sagt det så många ggr nu men nu ska jag verkligen ta tag i det. Mitt nya, nyttiga, hälsosamma, städade, snygga liv. Det låter bra i varje fall! Om jag inte klarar det här har jag misslyckats ännu en gång.. Jag kan säga, jag är inte nöjd med mig själv. Det värsta som finns är att titta sig själv i spegeln och se hur mycket man har förändrats. JAG VILL INTE FÖRÄNDRAS! Jag vill vara som jag var för 1-2 år sen. Jag var väldigt olycklig men det gör ingenting.. Hellre snygg & olycklig än ful & lycklig... Låter kanske lite omvänt men så tycker jag! Jag kan väl inte påstå mig vara så speciellt lycklig. Eller jag har ju vänner, lägenhet, världens bästa familj men inget jobb?? Lyckligtlottad på det sättet..
Ta tag i saker är nog min sämsta egenskap (eller vad det kallas) som att ha städat i lägenheten, gå upp i tid på morgonen, lägga mig i tid, gå ut med soporna, börja äta gröt till frukost. Haha. SÅÅ nu ska jag lära mig.



Mitt mål! Den här bilden är tagen 2008-01-12


Tagen 2008-11-19 (exakt ett år sen) Skillnad, FY FAN... :(

Dagens låt



Into the fire on my own
I know i wont see your face again, hey
Are you sitting there alone, hey

Are you thinking like me of the laughing times or of the sad and loving times
Everything that's left from us is there where you are!

Promise me to think of us as a time so beutiful.
Promise me to think of us still bright still colorfull.
Promise me to look back at us as a time in your life you injoyed.

Surounded by flames everywhere
What i used to be im not even there
The absence of you is killing me, hey

Are you thinking like me of the laughing times or of the sad and loving times
Everything that's left from us is there where you arepromise me to think of us as a time so beutiful.
Promise me to think of us still bright still colorfull
Promise me to look back at us as a time in your life you injoyedpromise me, promise me, i will be fine without you

Promise me, promise me, there's more in my life to see you

Promise me, promise me, i will be fine without you

Promise me, promise me, there's more in my life to see you

Can you promise me to see you?

Can you promise me..

Promise me to think of us as a time so beutiful.(so beutiful)
Promise me to think of us still bright still colorfull(still colorfull)
Promise me to look back at us as a time in your life you injoyed


RSS 2.0