No one is laughing at God

Inatt har jag sovit hemma hos mammsen. Drömde att jag var med i Paradise hotel och stog med Andreas och vi skulle vinna tillsammans! Haha, var jätte verkligt. När jag vaknade försökte jag skotta fram bilen som stod insnöad på tomten. Robert o jag försökte länge innan vi fick ut bilen som såklart stod på en isfläck. Körde en sväng med den som jag inte gjort på ca 1-2 månader. omg. Misss yoou.
Åkte med mamma ner på stan för att köpa fika för hon fyller år. Hela 38 år! Grattis till dig världens bästa mor ♥
 Fika med närmsta släkten sen for jag & handlade & åkte hem till Carla och tittade såklart på PH. Syyynd som faaan att Cimon åkte. Meeen så bra att Andreas är tillbaka. Vinn, vinn, vinn:)

Tittade igår kväll på en sån underbar film. If only hette den. Har nog inte gråtit så mycket på länge. Det är med Jennifer Love Hewitt, hon i Ghost whisperer. Och en kille som ser ut som Jude Law men 1000 ggr snyggare. Lätt värd & se. Så see den allihopa! 5/5 Snälla give me some love :(


It's so hard to breath


Heelloodär!
Nuu är helgen snart slut. Ibland kan det vara skönt med söndagar! Fredagen var huuur bra som helst. Det var roligt och väldigt bra människor. Jag, Lina & Carla fixade oss & drack lite hemma hos mig. Vi begav oss till Simons systers lägenhet. Där var det lite random folk. Emelie kom  också som jag inte träffat på jätte länge och vi hade GRYMT roligt och inte gjort bort sig så mycket på länge! HAHAHAHA.. Kom lite mer folk som man kände och sen gick vi till Tellus som var väldigt dött med folk. Men jag, lina o carla hade skoj ändå! Köpte billigt med cider och daaansa. Träffade folk som man inte sett på länge heller så! Skoj skoj. Sen gick jag & Lina hem och sooov.

Lördagen var huuuur seg som helst. Skulle ju på 20 årsfest på volym för Moa fyller år. Simon, jag & Lina tittade på Sommaren med Göran, Haha, Vääääldigt rolig & störd film! :D Linnea & Carla kom och vi kunde itne bestämma oss vad vi skulle ha på oss. Det var ju 90 tals tema men det gick ju inge vidare! När vi kom dit var det rätt mycket folk men  kände typ ingen.. Köpte en cider och fick en shot av födelsedagsbarnet som var döpackad. Kommer du håg något Moa?;)
Jag o lina gick hem och tittade på film & paradise hotel istället och somnade gött!

Såå.. funderar på nykter nästa helg! PUSSS


'
Simon i bakgrunden, Hampus, Carla & jag på telluuus.

Du är föööör rolig

Hihi så kul, känns lite som man provocerar när man skriver såna saker! Kanske ska göra det oftare! Wiihuuu..
Min blogg använder jag för att skriva av mig. 1/1000 del handlar om honom.. Oj förlåt att det var en stor del av mitt liv. Men om du stör dig så hemskt mycket så får du gärna sluta läsa min blogg. Inget mig emot ;)


Back to reality! Såååå seg dag. De ringde från salongen om att min lönespec hade kommit. Men Carro skulle komma och lämna den! Snäääll. Gick till affären för att handla lite basvaror men nu är jag här igen.. ÖHH..

I loved you first..

Kan ju såklart inte sova. Har varit trött hela dagen men väl när jag ska sova kan jag inte! Dumma värld.
Jag hittade låten! Som jag inte kom på vad den hette. Den låten jag lyssnade på i bilen hem efter ett förfärligt "break up". Och grät, och grät. Den natten kunde jag inte sova. Tårarna höll mig vaken allt för länge. Det var ju skola dagen efter. Hur skulle jag palla? Men tillslut slocknade jag äntligen. Men det var inte många timmar det varade. Knallade upp till övervåningen och mitt ansikte var hemsk, rödfläckigt och svullna ögon. Det hjälpte ju inte direkt. Tår efter tår efter tår sprutar ur mig, kunde inget annat än kolla mig själv i spegel och säga i huvudet. Varför, varför, VARFÖR? Har aldrig varit med om den smärtan i hjärtat. Så trasig, så förstörd. Dagarna kändes som år och veckorna som årtionden. Skulle det aldrig försvinna? Hatade skolan, maten, ensamheten, tågen, musiken, mitt rum, mobilen och le. Fanns det något att vara glad för? Det enda som fick mig att må bra och tänka på annat var träningen, mamma och sömnen. Rasade i vikt fort och ohälsosamt. Månaderna gick och du gjorde mig förvirrad och sårad. Gick ju inte att undvika någon man älskade så mycket. Ville ju bara ha tillbaka honom trots allt han gjort mot mig. Kunde gå över eld och vatten om det var så. Men kniven i hjärtat stack bara ännu längre in. Mornarna var värst och kvällarna. På kvällarna kom smsen. Det känns så tomt utan dig. Känns som det fattas någon här i soffan. osv. Sluta förstör mig!

Tiden läker sår, inte sant? Det gör det faktiskt. Tack gode gud.


violett hill

Åren & håren som gått =)


















Hold on if you feel like lettin' go

It's not a secret anymore! Haha. Whatahell liksom. Det är lugnt men det är väldigt stor skillnad på att "tycka om" ( eller vad jag gör ) någon eller vara kär. Aight?? Fööööör rolig.

Finally friday i sad! Klippa Annica & leka med Linnea på dagen. Slappa lite innan det blev till & åka hem till mig och börja fixa. Jag, Linnea & Lina körde sanning & konsekvens där man skulle skicka sms till folk och sen inte får svara. Som "smsroulette". Fick skicka ett roligt till en som tog det så seriöst så jag höll på & avlida. Stackarn!
Det kom lite booys & vi körde singstar och lät som tio stycken 14 åringar. Höhö. Promenerade sedan till Tellus där det var kasst med folk. Men jag hade kul ändå. Mina tjejer försvann till Volym men jag stannade kvar med Lina R. Knalla bort till kebabhouse och sen hem till mig. Det var jag, Simon, Jonte (full som ett svin), Linnea & Lina som var hemma hos mig. Efter en liten stund trippar Hampus & Andy in och Andy börjar härja med Jonte som då var typ helt däckad. Dåålig stäming sen får han gå för han var så dryg.
Jahapp nu ska vi alla sova också! 6 stycken i min lilla lägenhet. Tre i sängen, en i soffan & två på madrassen på golvet. omg. Sov ju inte direkt det skönaste den natten! Jonte som bredde ut sig i hela sängen, hampus mot väggen och jag långt ut på sängkanten. JOOONTE!!!! Simon som var sååå fräsch la sig på madrassen m Linnea. Stackare.

Saturdayy! Åhh.. klockan ett började jag jobba.. på badhuset! Det var riktigt kul, först kände man sig lite ringrostig men det försvann fort! Pappa hämtade mig och jag fick umgås lite med familj två. Sen körde han mig till Simon och där fick jag låna Gustavs bil hem till mig. Åkte sen tillbaka dit för det var ju "fest" där. Orkar inte berätta allt men Simon slog sönder ett glas när han säger " SMÄLL HAN PÅ KÄFTEN" och ska slå Jonte men slår till glaset istället. MISSLYCKAT! Hahahahhahah. Tittade en stund på "Det regnar köttbullar" men sen gick alla och la sig. Och jag somnade i soffan, då var klockan väl 5-6 eller nåt.........
Juust det! En tjej sa till mig att jag sjöng bra. OMG. Hon måste vara totalt tondöv?! JAG, sjunga bra?? Årets skämt!

Sunday.. Inte solig för fem öre! Gustav skjutsade hem mig sen somnade jag igen efter så lite sömn denna helg. HA ETT BRA LIV


Här får ni en vimmelbild på mig & Gustav

I know who i want to take me home

Heeeey bitches!
Just nu skulle jag egentligen ligga under nålen. Alltså tatuerings"nålen". Men eftersom jag bytte tid så har jag istället den 23 april = min 20 årsdag!

Igår lekte jag med Emma och jag hjälpte henne med lite körkortsteori. Faan duktig jag är! ;D
Sen fick vi låna hennes föräldrars bil och åkte till buskhyttan där några spelade hockey. Vi hade också varmchocklad med oss.. Mmmm.. Vid nio kom jag hem igen och Emma åkte hem. HIHI. Framåt midnatt frågar Christoffer om jag vill åka med på en kvällsfika. Okej? Åkte till donken och köpte en milkshake. Det visade sig också att det var hans födelsedag. HAHA Grattis lixom! :D Sen hem och slaggaaa.

Snart så kommer Benny och hämtar mig för jag ska till Oxelösund och sen sova hos bästa Linnea!

"i dont know but i think we gonna party all night;)"

" Okay so perhaps you gonna end the night with hot and wild sex? Pls give me update later ;)"

HAHAHHAHAHAH!


Closing time

Åh älskar gamla tider! När man får se en massa bilder från förr, som liksom är för 5 år sen eller tidigare. Coolt! Nu ska jag leta runt överallt efter gamla bilder! Fick några idag av Emmas babe Martin som han hade på sin dator.


Emma, jag, Jossan, Eve & Johanna ifrån Blomman, Jimmy & Martins 16 årsfest i Enstaberga.
Vi kände ingen annan än Dennis. Och alla tjejer kollade snett på oss och undra vad f-n vi gjorde där.
Jag drack inte för jag hade blivit lovad en moppe när jag fyllde 15 men bara om jag inte drack. ( notera att jag aldrig fick någon moppe). De andra drack lite öl de fick av killarna på festen. Emma & jag skulle ha en "hångeltävling". Såå fjortis. Emma vann genom att strula med Thörnwall.. ( hade en svart puma tröja) Jag hängde mest utanför med Jonnie, Johnny & Morgan som inte fick komma in  och satt utanför. ( Var såå kär i Jonnie ju...) Jossan & Emma var ute efter Dennis uppmärksamhet. Det var också första gången jag träffade Jimmy Boman, tyckte han var sååå snygg. Kommer ihåg att han sa :-"Oxelösund tjejer är så mycket snyggare än Svalsta tjejer." Och alla vi typ dog för han va så snygg. Jossan var tillsammans med Miche och hon och jag spelade fulla i telefonen för att göra honom svartsjuk! Fjortisvarning igen.. Någon av våra föräldrar kom och hämtade oss och Jossan säger till Johanna "- Åh du borde satsa på Boman, han var ju skit snygg. Och jag tänkte - HAN ÄR MIN. Komiska var ju att det blev så. Mohahhaha bitches!


Emma, jag & Johanna lite där i bakgrunden! Det var en sånt rolig fest egentligen. Såå mycket om ändrades efter den. Jag & Jimmy. Emma & Martin. Cooolt.


Ännu en bild på mig & hjärtat. Här var vi (+Jimmy) hos Martin och tittade på film. Emma sa att det var "Click" hur hon nu kom ihåg det eftersom det här var typ för 4 år sen? :D

I just wanna feel


Hej hopp. När man har tråkigt håller man sig i Oxelösund. Vad konstigt va? Det var ju härifrån jag flyttade? Hmm..
Mamma hämtade mig i varje fall igår när jag hade vaknat & åkte till Oxelösund. Hämtade Emma från jobbet och hon kikade på vårat nya kök:) Gick sen upp till farbror som hjälpte mig med min dator så nu finns det windows 7, msn(igen, äntligen) och lite annat nytt :) Synd bara att mitt internet hemma i lägenheten är så segt !

Om man kanske ska kila ner till badet & få lite nytta gjort? SEEEEGT bara att behöva gå när det är så förbaskat kallt! ÅÅÅÅH laga min bil någon!! Var igår och bokade om min tatueringstid så nu är den på min 20 årsdag! Nice. Men kom på när jag gått därifrån att man helst inte ska dricka efter... men!


2 av mina underbara småsyskon!

I feel your touch so close and real

Uhh.. Måste det vara så jävla kallt i lägenheten??
Igår så sov jag hemma hos mamma för jag var barnvakt imorse åt Wilma. Var nog vaken tills halv tre igår! Låg och tittade på världens sämsta film, Dark country. Se inte den! Sen på några avsnitt av How I met yout mother. En massa sms höll mig nog också vaken;)
Wilma väckte mig väl vid 11 någon, så snäll hon är som lät mig sova! Vi åt frukost sen ville hon direkt till sin farmor. Då åkte jag hem  till mormor óch åt lunch och hon hjälpte mig med  att sy upp en klänning som jag ska förmodligen ha imorgon! Fin fin.. Åkte sen med Linnea för att hämta Emma i enstaberga sen fick jag skjuts hem. Well, nu sitter jag här ;)


Nyårsmiddagen med Emma, full & snygg.....


Simon & jag


Gott nytt åååååår


yeeeah.


Åh hittade en låt som jag skrivit i en gammal dagbok. Som sagt nästan alla låtar jag hör eller har hört påminner mig om olika saker & personer. Och den här låten lyssnade jag & "mitt hjärta" jätte mycket på. Och den är så fin.



I hear you breathe so far from here
I feel your touch so close and real
And I know
My church is not of silver and gold,
Its glory lies beyond judgement of souls
The commandments are of consolation and warmth

You know our sacred dream won't fail
The sanctury tender and so frail
The sacrament of love
The sacrament of warmth is true
The sacrament is you

I hear you weep so far from here
I taste your tears like you're next to me
And I know
My weak prayers are not enough to heal

The ancient wounds so deep and so dear
The revelation is of hatred and fear

You know our sacred dream won't fail
The sanctury tender and so frail
The sacrament of love
The sacrament of warmth is true
The sacrament is you
The sacrament is you
The sacrament is you
The sacrament is you
The sacrament is you

You know our sacred dream won't fail
The sanctury tender and so frail
The sacrament of love
The sacrament of warmth is true
The sacrament is you

You know our sacred dream won't fail
The sanctury tender and so frail
The sacrament of love
The sacrament of warmth is true
The sacrament is you


2010


Hej på er och gott nytt år! Har tyvärr inte haft tid & ork att skriva. HEHE.
Nyår var väldigt bra & dåligt beror på hur man ser det ! Kvällen började jävligt bra med massa kortspel hemma hos Hampus sen gick vi vidare till en fest några hus bort. Mina älsklingar Linnea & Lina kom också! DÅ blev jag glad, trots att andra inte blev det? Hahah. SYND! Drog oss vidare till tellus där det faktiskt var rätt mycket folk. På tolvslaget stod vi ute på verandan och kramade alla gott nytt år :)
Sen blev det hem & sova.

Nyårsdagen fyllde min pappa 39 år! Snart blir han gammal gubbe ;)
Spenderades tillsammans med Emma & min familj genom att gå på Avatar på bio. Hur mysigt som helst! Och filmen var jäkligt bra må jag säga. 5/5
Sen gick jag & Emma hem till mig för att sova lite!

Dagen efter åkte jag, Linnea, Emma & Jollan hem till Carla för en sån där hudvårdsgrejimoj från Mary Kay. Vi fick prova en massa produkter i ansiktet och sen fick vi handla om det var något som tilltalade oss. Men det var hur dyrt som helst?! Nej tack.. Senare på kvällen drog jag och Emma på någon fest i harg tillsammans med Martin & Sten. Det var typ bara gamlingar där så vi åkte till Volym istället! Där var det skoj tills det blev en massa tjafs. Jag, Simon & Hampus gick ut för att de skulle äta pizza. De var jätte fulla & jag var typ nykter. Vi promenerade hem till Hampus där vi ringde en massa folk och Simon skämtade med dom och vi alla tre kunde inte sluta skratta när vi spelade upp vad han hade sagt. "Det är Kajsa från Göteborg" och " Tillsammans med mig, trevligt trevligt". Herregud, somnade inte förrän vid halv sex kanske. Men vaknade och sov kasst så gick ner till mig och somna igen.

Söndag! Nu är det slut med helgens bravader! Jag, Linnea, Emma & Jollan drog till Heron city och tittade på 2012. Det var coool. Lätt värd & se på bio.

Ja. Det var väl mitt nyår=)




I just want u to know who i am

Jag är så kass. Kass & feg. Ibland undrar man ju. Ibland kan man säga vad fan man vill och ena sekunden vågar man ingenting. Blir så förbannad på mig själv. Jag tjänar inte ett skit på det! Hmm.. man är väl knäckt sen innan? Vänskap känns så mycket viktigare än att förstöra den? "Tar det som det kommer" sa jag. HAHA.
Den mest tragiska människa man är! Nytt år, nya möjligheter eller vad brukar man säga? Snart så.. snart så..


RSS 2.0