1 vecka kvar.....


Hej. Här packar man förfullt, det är iförsig 1 vecka kvar tills vi åker, men ändå!
Va ska man packa ner?! Jag slänger ner massa klänningar, kjolar och shorts.. Köpt solskydd & schampo och balsam, vilket kommer gå åt i massor.. Fy fan vad skönt det ska bli och åka bort i 2 jävla veckor!! Fullt med sola, bada, partya, äta och äventyrsbad!! Här får man inte glömma kameran..
 Laddar min urgamla iPod, vet inte ens om den funkar? Men ska i varje fall ta med den och högtalare så vi kan ha musik, niiice. Åh vad jag längtar!!!

På lördag hade vi tänkt åka till heron city och titta på den där 3D-filmen, my bloody valentine. Coolt.




Superhelg!


Hej Hopp. Ser att syster har varit inne och ändrat min header. Nice.

Ligger här i min nya lägenhet med mitt mobila bredband som jag beställde för några dagar sen. Det är så himla värt att betala lite extra varje månad för att få internet.. nörd?

Flyttade i varje fall i torsdags, min första natt!! Blev mys med taco och film så det var en bra början..
I fredags hade jag lite förfest här för att inviga, det blev en alldeles jätte lyckad kväll. Jag, Jollan och Simon blev kvar sist eftersom alla ville gå så tidigt. Hamnade på Tellus och shottar och allt.  Sedan efterfest med pilkastning (?)
 På lördagen dök Wilma upp hos mig, skulle nämligen vara barnvakt hela dagen åt min lovley sister. Vi åt stuvade makaroner och köttbullar, hennes beställning. Sjöng singstar och hyrde film. Senare mot kvällen åkte vi och slog bollar på åby, pizza och biljard. Så Wilma var helt slut när Robert kom och hämtade henne. Och själv somnade jag jävligt gott innan Dessan och Frida skulle in och böcka med att sova.
 Söndagmorgon fick jag skjutsa hem dom till Oxelösund.. På kvällen blev det bio tillsammans med mina prinsessor Linnea, Lina, Josse och Carla :D

Idag har jag fått mycket gjort.. Gick upp skapligt med Jimmy och åkte och handla åtta på morgonen! Gjorde en pastasallad som säkert skulle räckt till 8 personer. Sen åkte han och spelade golf. Jag somnade gott om, sen ringde mamma och sa att jag skulle söka jobb.... Åkte till Oxelösund och förbi badet för att skriva ut CV och kopiera betygen. Och fick mer tider på salongen och min lönespec, nice. Lämnade jobbansökan på en annan salong. Klart nu har jag sökt jobb. 

Nu tänkte jag starta filmen som jag har hyrt, I taket lyser stjärnorna.


DESIGN

Ooops Denise, nu tog sig lillesyrran in på din blogg och gjorde dig en ny design.

MIN BLOGG --> HÄR

/dessan

Hit me hard?


Smack my bitch up.





Nu var den min.


Japp. Nu har jag varit och skrivit kontrakt på lägenheten och fått nycklarna, fick dessutom titta på den innan jag skrev på :P Just nu var den inte så värst fräsch eftersom det var flottfläckar på väggarna i själva rummet. Men det ska vi måla och tapetsera! :) Var och beställde tapet som kommer nästa vecka.. Läcker! Åh jag längtar tills allt är klart så jag kan få flytta in!!!  Och tills min tv kommer.. och få packa.. haha..töntig?

Ikväll kanske vi ska ut. Får se hur det blir, jobbar tidigt imorgon.. Jaja, annars ses vi ute! OXOX

Herre min Gud.


Bra tag sen jag skrev va? Lovar, det finns anledningar! För det första har jag tagit studenten!! Finally! Det var nog den lyckligaste dagen i mitt liv <3 TACK HVFr3 <3 Lite studentbal på detta också..
Sedan började sommarjobbet, lite på Ica kvantum, Tellus och Miracel.. Det är bra att variera sig..
På midsommar åkte jag Linnea och Maria spontant till öland? Det var mig en trevlig midsommar  med dricka, regn och annat.. Blev bara hem och vända så åkte vi på peace and love över en dag. Sov i bilen och på gräsmattan ute på parkeringen, normalt ? Hem och jobba...igen
Provjobbade på salongen som ska öppna i pål ljungshage. Det var mig den sämsta salongen jag varit med om, en som jobbade där hade vart där ett halvår och aldrig innan klippt hår, alltså inte gått någon frisörutbildning.. Seriöst? Ingen har gesällbrev osv osv, kamma i den JÄVLA färgen.. Herregud..
Fick dock veta att jag har fått en lägenhet och får flytta nästa vecka, är det inte underbart?? En fin lägenhet i Nyköping, 1 rok. Så har varit inne i stan med mamma och köpt det nödvändigaste...NOT. Nu har jag nästan allt jag behöver för att flytta hemifrån och jag känner mig jävligt nöjd!
Har nyss beställt mig en  ny tv, kände att det behövdes och att det skulle passa i min nya lägenhet... Wiiiii

Tror jag fick med det mesta?







RSS 2.0