I feel so untouched right now


Halloj! Precis kommit innanför dörren.. Har varit och tränat spinning med Linnea, Carla och Dessan. Det var nice! Jag var ju den såkallade ledare;) Det gick bra.. Idag har jag jobbat på salongen idag tillsammans med Mia och Johnanna... och killarna.. men de räknas inte i vårat lilla gäng ;) Hade sedan ett möte så kom inte ifrån förrän vid sju ungefär..

Tänkte berätta om min helg.. I fredags var det meningen att jag skulle vara nykter men det blev inte så.. Gustav, Simon, Jonte, Hampus och Robin kom till mig och började dricka.. För att vi skulle komma igång körde vi mitt kortspel " jag har aldrig..." och " sanning och konsekvens" . Killarna lät som en gäng tjejer på 14 år typ..Snacka så högt! Spårade ut totalt men fan va roligt.. Gick sen till Tellus i mina HÖGA klackar... Blev en del drinkar och shottar sen var det verkligen dags att dra sig hemåt! Slutade med att jag var hemma vid 1-2 nån gång.. Haha..

Lördags var det en slappardag tills vi skulle till kuggnäs på 20 årsfest. Förfestade hemma hos mig som vanligt och kom till kuggnäs vid tio typ.. Var inte alls mycket folk.. typ hela kvällen stog folk utanför och rökte och drack.. KUL? Blev en massa cider som jag fick av Gustav? Haha.. Linneas pappa hämtade oss vid 1 då sov jag hemma hos mamma i soffan med en liten filt.. Men jag somnade gott ändå;)

Söndags började jag jobba 8.30 och slutade 18 på badhuset. =)


Fråga mig inte?

Nu ska jag titta på filmen jag och Linnea skulle sett igår men vi lyckades somna...

Måsta tacka henne också för hon städat min lägenhet!! <3


I wanna wake up with you, before its to late.

Hej allihopa. ( som blondinbella säger).
Nu har jag och Linnea precis tryckt i oss några riktigt goda leverpastejsmackor, GOTT! Så nu har jag riktigt ont i maaaaagen.. Men lite gurkstavar och dipp går nog ner.. HIHIH..
Nej, nu ska vi titta på "One missed call 2" , tuur att jag har min Leeeoa här ;)

Vi ville egentligen se en annan film! Den handlar typ om ett kompis gäng som krockar med bilen och medans dom väntar så berättar de en varsin "spökhistoria" och ena handla om en tjej som chattar med en kille  som hon tror är i hennes ålder.. Hennes föräldrar reser bort och det vet den här killen så varje kväll slickar alltid hennes hund henne på handen innan hon ska sova... Dagen efter hitttar hon sin hund död och ser genom spegelbilden en man ligga under hennes säng..,OCh på spegeln står det " Människor kan också slicka".. Uhhh MEN VI KAN INTE KOMMA PÅ VAD DEN HETER???!?! NÅGON SOM VET???

Ny design igen;)


Älskar Takidas nya album, the darker instinct <3




I will speak of you gently even after fights

Hallå! Jobbdagen är äntligen slut!!
Tiden kändes väldigt sakta idag men hade trots allt en färgning och klippning på morgonen, Annika. Det blev riktigt snyggt!! Koppar/rött med blond slinga i luggen.. Uppklippt på ena sidan över öran och långt på andra.. Uppklippt bak och längden kvar.. SNYGGT! Funderar på att fråga henne om hon vill vara min färgmodell till gesällen=)

Var och tittade på en soffa på Jysk. Men hittade istället en annan som jag egentligen vílle ha plus att de hade rea, extrapris, på den. En grå med divan... läcker! Nu kostar den 4200 :- och men egentligen 6999:-
Skulle verkligen behöva en soffa, dessutom är den billig och skulle passa perfekt hemma hos mig! ;)

 Om 45 minuter börjar IDOOOOOOL!!! Längta.. Sen kommmer Moa hit och vi ska förmodligen gå ut på krogen men blir inte så sent eftersom jag jobbar imorn... Will see=)

SO LOOONG <3

IDOL 2009

Höjdpunkten under kvällen måste vara Idol. Och idag var det öven väldigt bra som gick vidare.. Tex han som liknade Jihde och han som sjöng sin egen låt, med lite sena tändet.. Såå bra=)
Linnea åkte precis hem. Hon kom förbi för att göra mig sällskap till Idol och diskutera hur konstig/patetiskt en viss person kan vara! Ge upp..

Jobbat 9.30-18 på salongen idag. Har varit skapligt lugnt! Mamsen bjöd på lunch, lasange med sallad (riktigt gott).
Färgade och klippte min kära mormor, jobbigt färgning men det blev ett bra slutresultat!!

Kände att jag inte hade så mycket att skriva idag!! hihi.. Ska däremot leta efter min fjärrkontroll för jag hatar "kändisdjungel" !!!!!

PUSSSS!

Its been a long, long time

Tjena mors! Hoppas allt är bra, med de få som läser ;)
Idag har jag och Linnea spinnat 45 min, bastat, använt ansiktsmask och ätit varma mackor. Borde göras oftare!
Har även varit på banken.. beviljat lån har jag nu om jag hittar någon bil jag vill ha.. Har kikat på Audi a3, tycker dom är så snygg och praktiskta efttersom de är så pass små.. billig i drift osv.. Men man måste ju räkna på vilka andra kostnader man har.. Hyra, bredband, radiotjänt, mobil bla bla bla... Ibland suger det att bo ensam!
Dock är det jävligt skönt, göra vad man vill, hur man vill, när man vill! För - och nackdelar alltså.

Har även en ny design! Som jag och syster slängde ihop på några minuter.. DANKE! Fin?
Imorgon blir det jobb igen.. Tisdag-Fredag 9.30-18 =)
Trodde faktiskt inte att jag skulle jobba som frisör direkt efter skolan.. Men nu känns det helt rätt?? Skulle inte klaga på att få lite mer i lön?! Antingen tjänar frisör så dåligt eller så har jag fel lön... jaja..
Såå kom och klipp er på Hårslingan... Jag vet att alla tänker, åhh det är där killarna jobbar.. Men det jobbar lika mycket tjejer som killar där? Och alla är jätte duktiga som jobbar där.. så ha inte förutfattade meningar!



I can't look at you, I can't be with you night..
And I know that this aint right, because I loved you so..
But I haved to go alone.




Ps. Älskar den där killen som sjöng The worlds greatest i idol.. så söt!



RSS 2.0