Tillbaka!!



Ni får ursäkta min dåliga uppdatering. Har helt enkelt inte haft tid med att sitta vid min kära dator.
Den är bara så seg har jag märkt, tar typ 10 minuter innan itunes kommer igång? Sånt man får ta.

Min helg har varit så bra och trött. Jobbade i fredags exakt hela dagen, först på salongen sen på badet till 24?!
Gled in till stan och det var meningen att jag också skulle dricka men blev inte så. Blev och sova istället.

Lördagen blev det och dricka men började typ vid 19 och jag dricker så himla fort så jag var ju full redan vid 21?
Och trött var man. Så vi somnade vid 22  nångång.

Söndagen vaknade vi 7 istället och sovit med ett lakan och utan kuddar. Blev bara kallt, men tur att det finns kroppsvärme. Hela dagen bestod av att åka bil framotillbaka och köra rock band. Jag körde gitarren :) Det där med trummor är nog inte min grej.. Vid halv 1 kom vi hem till mig och skulle sova för alarmet stod på 4.30

<3

Lång historia kort



Väääldigt knäpp helg eller vad säger du Anna? Fredagen hade jag praktik och slutade klockan fem. Hade Jimmys syster som klippte sig och en färgkund. Sen kom Alex och jag fick raka av honom håret! Åkte hem och spelade GH med syster innan vi åkte till mormor som bjöd på taco. Jag och mamma hade en het diskution vid matbordet och vi blev lite osams för vi missförstodde varann. Anna kom hem till mig och vi började dricka och göra iordning oss för att sedan mamma skjutsa oss till Alex. Där var det bara massa korvar! Men vi var nöjda.
 Gick till O'learys men där mådde jag inte så värst bra så det slutade med massa vatten.. Klockan gick så sjukt fort och vi kunde inte ta oss hem! Framemot fyra tiden ringde jag taxi eftersom jag skulle jobba lördag..

Kände mig seg och trött på jobbet trots att jag började vid tolv. Anna kom ner och vi tittade lite på innebandy matchen men sen sola hon när jag städade. Bara göra iordning sig igen efter jobbet. Så bilen far vidare till den lilla hålan Råby ( vet inte ens om det ska stavas med stor bokstav?) Långt in i skogen hade någon köpt ett hus och han hade inflyttningsfest. Och vill lova att det var riktiga bönder och raggare där bara, och några små tjejer. Drack nästan ingenting men jag hade kul ändå. Festen började bli tråkig och vi var sugna på att åka till våran sovplats som var en jätte söt våning i en lada. Hur mysigt som helst! Så fick köra volvo för första gången. Fanns inte en chans att man kunde sova så vid fyra kunde vi inte sova för någon spela hööög musik. Så vi tog bilen hem och att jag sen skulle upp klockan sju för att jobba vid åtta.

Efter 2 timmars sömn är man inte pigg nånstans! Dagen gick segt men när jag kom hem så sov jag, sov sov sov, sen skjutasde jag Anna till bussen och jag och Linnea gick och åt på Kina som var riktigt gott .  Blev filmkväll men jag somnde såklart så Linnea fick se själv på skräckfilm. HIhi. Sen åkte hon hem och jag la mig och tittade på film och åt popcorn. Man kanske ska sova igen snaart?

För att göra en lång historia kort.


Why'd you have to go and make things so complicated?



Hej alla glada där ute! Hade ett ruggigt religionsprov idag som jag inte tyckte om. Första frågan fick jag skriva minst 3 sidor. Hatar svenska och religionsprov de ska alltid vara så jävla kompliserade? Tror det gick bra men det vet man ju aldrig. Fick också tillbaka små företagande, gick riktigt hyfsat.
Dagen har jag tillbringat tillsammans med Anna. Vi gick en sväng på stan men när vi fick se våra kontoutdrag var det inte lika roligt längre så vi åkte till henne igen! Uttråkade och flummiga kan väl beskriva våran dag. Slutade med att vi kollade på innebandy träning i gumshallen?
 
Ska ha praktik imorgon men känner inte alls för det. Men efter!! Snart ska jag ringa min vän i dalarna, efter ett bra tag utan att ha pratat så ska jag äntligen få skratta lite såhär på kvälltappen.

Antal skickade sms: 14 997 !!




Tisdag



Shoppshopp. Dagen bestod av ansiktsmask, smoothie, hård träning, grillning och film. Helt ok faktiskt!
Fick också mitt lönebesked och jag får alltså 6000 kr den 27:de! Alla mina pengar går till
1. BENSIN ( Är supernöjd att bensinpriset sjunker, blir bara mer och mer sugen på att tanka)
2. Nöjen som krogen och dricka.
3. Kläder, smink osv.
4. Mat(?)
 Kan inte allt bli liiiiiiite billigare?

Längta till helgen? JA




Ännu en dag avklarad



Som sagt, ännu en dag på jobbet avklarad. Jobbade tillsammans med Fredrik och det gick jätte bra, han var duktig och stod själv i kassan medans jag kunde sitta i simhallen.
 Åh. Nu har jag en stooor anledning till att gå till jobbet Jag har hittat mitt ögongodis. Man kanske ska börja träna lite oftare nu! Hi hi.

Nej nu ska jag fortsätta kvällen med Greys anatomy,Goooder nacht.
ps. en låt som jag inte kan sluta lyssna på. ds


Vit helg



Det här är den första helgen på länge som jag varit nykter. Helt nykter. Och känner mig väldigt stolt. Det var en jätte bra fredagkväll då jag, Linnea, Jonis, Tony och Tobbe åkte till heron city och myste. Vi åt på Mcdonalds (mycket påhittiga?) och tittade på "Barnhemmet" som var så otroligt jävla läskig och vet inte hur  många ggr jag hoppade till! Alla andra var lika rädda, tom killarna. Det var en såndär film som var läskig och inte äcklig, inte alls något halshuggande och massor av blod.. Bara skräck...UUuuhhh.. det enda minus jag har är att filmen var på spanska, men det gjorde ingenting för den var bra och läskig ändå.. På vägen hem var jag så trött så höll nästan på att somna vid ratten. Äntligen hemma blev man terroriserade med massvis med samtal och sms.. jag som skulle upp och jobba..

Dagen på jobbet gick rätt så fort. Tittade på innebandy matcher och städa.. Hade hemmagjord pizza som mami hade gjort innan hon åkte till Dublin. Det var gott! Efter jobbet kom Anna hem till mig och vi åkte en sväng hem till henne för hennes far hade fyllt. Där gjorde vi ordning oss för att sen åkte hem till Alex. Och jag halkade såklart i trappen och slog mig på rumpan :( Däär var han och hans bror och alla var väldigt sega, slutade med att vi åkte till OT som var minst lika tråkigt, så bestämde oss för att åka hem.. Anna skjutsade hem mig, Linnea och Josse.. Och Linnea fick köra min bil för första gången ;)

Jobba imorgon bitti igen.. sucksucksuck.. Ligger här i mammas säng för jag är helt ensam hemma, då brukar jag alltid sova i hennes säng.. God natt suckers






Hurtig måndag



Hej där. Har precis duschat och ätit min kvällsmacka efter ett hårt spinningpass. Idag har det varit en sån dag då man känner för att vara riktigt lat. Men måste rycka upp sig nångång. Dags för det nya livet. Välkommen!

Började inte förrän vid 9:45 idag i skolan. Då hade vi mentorsråd och vi fick våra skolfoton. Guud snygga vi är! Ha ha.
Tio gånger snyggare än det kortet jag har lagt upp här innan. Jaja. Slutade vid halv fyra tiden och det var Anna E som körde, jag somnade till och plötsigt var vi vid Max och jag skulle hämta bilen och köra hem. SUCK
Jag hade ju bestämt att jag skulle gå på spinningen så kunde inte börja lata mig. Åkte ner i tid och solade innan passet.
Efter passet kände man sig totalt död! Vilket är jävligt bra.

Imorgon ska min Anna sova hos mig och vi ska gå på Box passet! Och sola tror jag. Vi ska nämligen åka till storstaden Stockholm för Anna ska köpa löshår. Wihu. Och på fredag är jag bjuden på djungelparty i Norrköping. Men har knappt några pengar!! Får se hur det blir men vill verkligen.. kostar 200 kr fram och tillbaka till norrköping. Detta ska jag lösa! Har ju redan min utstyrsel :)

Nej nu är jag ruskigt trött och slut i kroppen, blir lite tvtittande sen susa kudden..

Och.. Väx upp


My inside all turn to ash



Tittut. Då var man här igen och känner mig lite tvungen att skriva när jag ändå sitter vid datan.
Idag var jag inte i skolan och en natt med sönder hostade lungor.. Vaknade sisådär vid ett tiden men kände ändå inte för att göra någon nytta. La mig och tittade på film sen ringde min älskade Anna.
Jag var iallafall duktig att ta cykeln till jobbet. ( sen jag fick körkort har jag åka bil till jobbet som är ca 500 m bort)
Efter jobbet kom mamma och hämtade mig för syster var tvungen att ha cykeln från träningen..
Jag och Linnea åkte till hennes bror som bytte mina torkarblad på bilen sen åkte vi till nyköping och gick en rask promenad. Det enda vettiga jag gjort idag.

I helgen har jag bestämt att jag ska ta det lugnt. Har blivit mycket dricka och inte hunnit sovit eftersom jag jobbar flera helger framöver. Linnea och jag pratade om att gå ut och käka på det där stället som har både kinesisk och japansk mat, typ Asian blabla.. Anna vill väl dra med mig på krogen men får se. ;)

Och måste bara säga hur sjukt jävla mycket jag saknar min lillebror!! Har en video på honom från i somras som jag brukar titta på och blir bara mer ledsen och saknar han så mycket. Och så stor han har blivit. Kom hit snart min älskade brooooor! 


Deppsöndag



Söndagar. Vad tycker vi egentligen om söndagar? Det är sista dagen på veckan och man är slut efter helgen. Det händer absolut ingenting och man orkar inte heller göra något. Söndagar är nog veckans deppdag. Depp, depp, depp. Även fast man inte har något att deppa för. Thats life.

I helgen har jag jobbat. Imorse var jag trött. Anna var så söt och väntade på mig tills jag slutat. När jag kom hem tittade vi på sex and the city filmen, eller hon gjorde för jag somnade. Ha ha. Nu väntar jag bara på att Linnea ska komma hem ifrån bion så vi kan ses! Som sagt, jag känner mig lite deppig.


kärleken till dig



För ett par timmar sen hade jag mitt första prov i små företagande A och det gick väldigt bra! Det var ju en väldigt stor fördel att jag läst företagsekonomi A förut. Tack.
Slutade tidigare och var hemma vid halv 3 tiden. Hade planer för att åka och träna men eftersom jag har så ont i halsen struntade jag i att vara hurtig. Tänkte istället tvätta bilen som är läskigt skitig, och det är den fortfarande..
Känns som jag inte fått så mycket gjort. Men har faktiskt jobbat mellan 16-21 med Anders. Och såklart fick jag göra allt för han är lat. Tycker bara om att jobba med Emma, Linnea, Hanna och mami. <3

Imorse trodde jag att det var jag som skulle köra till skolan . Laddar på med Kent i stereon och njuter hela vägen till stan för att hämta upp tjejerna. Men när jag kommer till vipsen så skulle tydligen Anna köra och jag blev så besviken för att jag hade ju sett fram emot att lyssna på mina älskade. Men suck det fick jag inte. Så det jag spelar nu är Kent. Känner pirret i magen, som om man var nykär. Hans röst och text sjunger rätt in i hjärtat på mig. Jag blir så glad och så ledsen samtidigt. Så mycket som påminner mig om bra och dåliga saker. Jag kan verkligen inte beskriva hur mycket deras musik betyder för mig. Låter som värsta tönten, men men.


När jag blir grå, när jag faller orkar du för två? När idag blir igår, kommer du att älska mig då?
Håll ut jag behöver dig..

Och som jag önskar att du var här nu, jag vill bara höra dina hjärtslag.

Om jag förlorar dig så förlorar jag synen
om jag förlorar dig så har jag ingenting kvar
förlåt mig men du är allt jag har

Så länge hjärtat mitt slår så minns jag dig när du stack ett hål i min kevlarsjäl
Och så blev du mitt sår, åh jag blöder ihjäl

Jag vill ha dig, du är min, du är bara min..

I hela mitt liv har jag väntat på någon som liknade dig
hur kunde du lämna mig ensam i en värld som blivit så hård
I  hela mitt liv har jag längtar långt längre bort härifrån
nu står du först på min lista över folk som förtjänar ett öde värre än döden

Och jag drog med dig i mitt fall
sen gled jag bara undan så
förlåt förlåt för allt för min förbannade kluvna tunga

Och det har varit en lång lång natt
men jag är glad att mina tårar är behärskade och lugna

Dessa stycken påminner om så många olika människor. Olika känslor.


RSS 2.0